GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Επιχείρηση για την ομάδα "τραμπούκων" που τραυμάτισαν αστυνομικό

Γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τις 3 το μεσημέρι, έξω από το σπίτι ενός από την παρέα των 8 που το βράδυ...


Γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τις 3 το μεσημέρι, έξω από το σπίτι ενός από την παρέα των 8 που το βράδυ της Κυριακής άνοιξαν πυρ μέσα σε μπαρ της Χερσονήσου τραυματίζοντας έναν αστυνομικό και ένα θαμώνα του μπαρ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι.. ήδη έχει συλληφθεί ένα ακόμα άτομο, μετά και την πρωινή σύλληψη ενός νεαρού από τον Μυλοπόταμο.

Οι αστυνομικές αρχές από το βράδυ 'χτενίζουν" την περιοχή που κινήθηκαν οι δράστες του πρωτοφανούς περιστατικού, προκειμένου να συλλάβουν και τους υπόλοιπους "τραμπούκους" που αναστάτωσαν την Χερσόνησο, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα ότι τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές δεν πρόκειται να μείνουν ατιμώρητες.

Το χρονικό του επεισοδίου

Σκηνές φαρ - ουέστ εκτυλίχτηκαν το βράδυ της Κυριακής σε μπαρ της Χερσονήσου. Εκεί διασκέδαζε μια παρέα οκτώ ατόμων από τον Μυλοπόταμο, ωστόσο δεν άργησε για άγνωστο λόγο να προκληθεί ένταση και να ανάψουν τα αίματα.

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει ενώ στο ίδιο μαγαζί βρίσκονταν και δύο αστυνομικοί, οι οποίοι βρισκόντουσαν εκτός υπηρεσίας.

Κουβέντα στην κουβέντα, κάποιοι από την παρέα των Μυλοποτοματιτών έβγαλαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν (!), μια σφαίρα τραυμάτισε - ευτυχώς - ελαφρά τον έναν αστυνομικό, ο οποίος είχε άγιο, καθώς σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του.

Την ίδια ώρα τραυματίστηκε, επίσης ελαφρά, θαμώνας από αντικείμενα που εκσφενδονίζονταν μέσα στο μπαρ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Την ίδια ώρα οι τουρίστες έφυγαν έντρομοι από το χώρο, ενώ στη γύρω περιοχή επικράτησε πανικός. flashnews.gr

1 σχόλιο

  1. Ξυλωστε την πειρατικη φαρα των ζωνιανων κακοποιων. Αυτοι ειναι πισω απο τα γεγονοτα. Η οικονομια και η πολιτικη του Ηρακλειου ελεγχεται απο αυτην την μαφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση