GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμίνης: Παλεύουμε μεταξύ προχειρότητας και λαϊκισμού

Την προχθεσινή επίθεση σε βάρος του κατήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης σε τοποθέτησή του στην παρουσίαση της στρατηγικής για...


Την προχθεσινή επίθεση σε βάρος του κατήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης σε τοποθέτησή του στην παρουσίαση της στρατηγικής για την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογική ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων της πρωτεύουσας.
Ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για τραμπουκισμούς και ακρότητες, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σε σχέση με την διαθεσιμότητα των δημοτικών υπαλλήλων.

Κατέληξε στο ότι ο δήμος Αθηναίων δεν παραδίδεται ούτε στην κυβερνητική προχειρότητα ούτε στην βία και τον λαϊκισμό.
«Βρισκόμαστε κάθε μέρα αντιμέτωποι με την βία, τον τραμπουκισμό και τον λαϊκισμό των άκρων. Αυτό από τη μια πλευρά και από την άλλη με την διαρκή προχειρότητα του αιφνιδιασμού και του καταναγκασμού από την πλευρά της κυβέρνησης. Οι εργαζόμενοι, οι πολίτες αλλά και οι δήμαρχοι που θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας παλεύουμε για την λειτουργία των πόλεών μας διαρκώς μεταξύ προχειρότητας και λαϊκισμού», είπε χαρακτηριστικά.
Την ίδια ώρα, η κρατική ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που επιτέθηκαν στον δήμαρχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δέκα είναι τα άτομα στα οποία εστιάζει η έρευνα, τρεις από τους οποίους προπηλάκισαν τον Γ. Καμίνη και αναμένεται να ταυτοποιηθούν το επόμενο διάστημα μέσα από την αξιοποίηση βίντεο, φωτογραφιών, μαρτυριών αλλά και αποτυπωμάτων στο σπασμένο αυτοκίνητο του δημάρχου.
Έθνος

3 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος10 Ιουλ 2013, 12:20:00 π.μ.

    Θα παρακαλούσα όπως και σε άλλα σαιτ, να δημοσιεύετε ΌΛΑ τα κείμενα μου απλευθερονωντας σας από οιονδήποτε απειλή εξουσιαστική και νομική .Ότι κανένας χώρος δεν φέρει καμιά ευθύνη σε όσα γράφω η απαντώ , και παρακαλώ έχετε το ελεύθερο αν σας ζητηθούν τα πρωσικά στοιχειά μου {από θιγομένους η αρμόδιες αρχές} να της δίνετε ΕΛΕΎΘΕΡΑ....Χωρίς να φέρετε καμιά ευθύνη ως χώρος η χώροι που είναι ελεύθεροι να της αναρτούν ως ΑΝΑΔΙΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ άλλο, εξάλλου με την διαδρομή μου στα νέα μέσα είμαι ΥΠΈΡ ποιος γράφει τι και όχι ο χώρος που δημοσιεύονται..

    ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΔΟΥΣ δεν φοβήθηκα ούτε φοβάμαι ΟΥΤΕ θέλω να τα ασπαστούν όσοι αφιερώνουν χρόνο να τα διαβάζουν ,η να τ προσπεράσουν, ότι γράφω το γράφω ΠΆΝΤΑ με το όνομα και επώνυμο μου..ΠΆΝΤΑ

    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πολυνομοσχέδιο απλά θα στείλει τον Σύριζα στο 40% και την Χρ. Αυγή στο 20 με 25% ! Απολύσεις οικογενειαρχών, φόροι στα ακίνητα ισοβίως ώστε να τιμωρηθούν όσοι έχουν χρυσοπληρώσει σε γονικές παροχές και κληρονομιές και δάνεια την περιουσία τους. Έξω ο κόσμος σιωπηλά ή φωναχτά στρέφεται προς τον Τσίπρα ή και προς την Χρυσή Αυγή. Παντού ακούγονται ύβρεις και μόνο τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων δείχνουν άλλα. Έρχεται τσουνάμι τιμωρητικό, όπως το 1981, και ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει οριστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΜΙΝΗΣ, ΤΡΙΤΟΣ Η ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση