GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαρκόπουλος γυρίζει στη ΝΔ...

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευβοίας, Κώστας Μαρκόπουλος, με δήλωσή του  σημειώνει ότι στο θα είναι "παρών" στο προσκλητήριο του Αντ...

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευβοίας, Κώστας Μαρκόπουλος, με δήλωσή του  σημειώνει ότι στο θα είναι "παρών" στο προσκλητήριο του Αντ. Σαμαρά από το συνέδριο της ΝΔ και θα συμμετάσχει στον αγώνα για να αποφευχθούν πολιτικοί κλυδωνισμοί και να μπουν φραγμοί στην ακτιβιστική αριστερά.
Ο Κ. Μαρκόπουλος είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία, καθώς στις 12 Φεβρουαρίου 2012. μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ είχε αρνηθεί να ψηφίσει το Μνημόνιο 2. Στις εκλογές του Ιουνίου 2012, εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, από τους οποίους στη συνέχεια αποχώρησε.
Ολόκληρη η δήλωση
"Το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μια ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη.
Το τέλος των Μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας, μας χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση. Σπάνια ένας πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο. Ο Αντώνης Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα. Απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές, που επενδύουν στο μίσος.
Σε όλη μου την πορεία, υπηρέτησα αρχές και αξίες και βάδισα με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού. Εξάλλου, η εκλογή μου στην πρώτη θέση της σταυροδοσίας στην Εύβοια, με αυτές τις αρχές έγινε και τώρα και στις εκλογές του 2009. Την εντολή αυτή, δεν την παραχαράσσω, αντίθετα της προσδίδω προστιθέμενη αξία
Στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού, έχω αποφασίσει να είμαι παρών"

5 σχόλια

  1. κωστα το ποιο τιμιο ειναι να παραιτηθεις απο το βουλευτικο αξιωμα διοτι εχεις εκλεγει με αλλη σημαια και μετα να κανεις επισκεψηνσε ενα γιατρο παροτι γιατρος εσυ ο ιδιος για να σου εξετασει τα αρχιδια σου γιατι μου φαινεται πως τα εχασες στο δρομο και ακολουθως γυρνα στο μαντρι.ετσι δεν ειναι κωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KARNAVALOS
    ΟΠΩΣ ΟΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    ΑΠΟ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ-ΣΟΥΠΕΡ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα.. να βγαίνουν σιγά σιγά τα ΦΊΔΙΑ από τις τρύπες τους...

    Για την Κρίση Φταίνε η μετανάστες, φταίνε οι ΚΑΚΟΊ δημόσιοι υπάλληλοι, φταίνε οι μαϊμού σύνταξης, φταίει Ο ΛΑΟΣ ...Αυτά τα καθίκια ΔΕΝ φταίνε ΠΟΤΕ ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φασίστες του κερατά .γλείφτες ΑΥΤΟΝ τον πολιτικαντηδον που ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΟΎΛΑ ας είναι και του ΡΟΥΦΙΆΝΟΥ {ΔΊΩΞΕ ΑΥΤΌΝ ΚΑΙ ΠΆΡΕ ΈΜΕΝΑ},
    ταγματασφαληστες του κάθε ΚΕΡΑΤΆ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ ....

    ΈΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ Θα συγκρουστουμε και δυστυχώς στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι πρώτο ΚΌΜΜΑ και έχει την επιρροή να οργανώσει την διαφυλάξει του ΛΑΟΥ και της δημοκρατίας ΑΡΓΟΥΝ..

    Εμείς ως Ο.Π.Λ.Α όμως έτυμοι είμαστε δεν υπογράφουμε σύμφαση νέας Βάρκιζας ..θα τους αντιμετοπησουμε με όπιο κόστος...

    ΝΑ ΧΑΊΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΎΔΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΚΌΡΗ ΤΟΥ ..ΤΟ ΝΑ ΠΩ!!!!ΦΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙ ΛΊΓΟ...ΣΑΠΟΎΝΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΊΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΩ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΉΣΩ ...


    Η ΟΠΛΑ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ριζικό μου ακόμα τι μου γράφει
    το μελετάνε οι δυο μηχανορράφοι.

    Θα μας το πουν γραφιάδες και παπάδες με τούμπανα, παράτες και γιορτάδες.

    Το σύνταγμα βαστούν χωροφυλάκοι
    και στου Μαξίμου μέσα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    προσμένουν κάτι νέο να φανεί.

    Στολίστηκαν οι ξένοι τραπεζίτες,
    ξυρίστηκαν οι Έλληνες μεσίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο επαναστατης της πορδης.

    Το οτι η χωρα καταστραφηκε χρεοκοπησε εξαθλιωθηκε και την βαλανε στα πανερια οτι παρεις ενα ταληρο εχει αιτια ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ αλλα κανουμε τον κουρκο.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΚΦΥΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΨΗΦΙΖΩΝΤΑς ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΟΛΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Εχουμε αφησει 300 πολιτικα λαμογια να αλωνιζουν και να μετατρεπωνται απο θυτες σε θυματα αναλογα με το πως παει το κυμα και να μας πουλανε ιδεολογιες του κωλου τα εννιαμερα.

    Καθε λιγο και λιγακι πεταγεται και η χοντρη Πυθια ο παλαι ποτε διαφωτιστης της απεραντης μαλακιας και λεει τον χρησμο του "μαζι τα φαγαμε" ολοι να αυτοκτονησουμε!!!και υπαρχουν καποιοι μαλακοτραχαναδες που αντιμετωπιζουν με σκεπτισμο και βαθεια φιλοσοφια τα λογια του μαλακα.

    Αν ψαχνετε το αιτιο γιατι ειστε ανεργοι κατεστραμμενοι και χρεοκοπημενοι δεν χρειαζεται παρα να ριξει ο καθενας μια ματια στον καθρεπτη του και να δει τον αιτιο και υπευθυνο αυτης της καταστασης εκτος και αν ειστε βαμπιρ και δεν εχετε ειδωλο δηλαδη κυριολεκτικα πτωματα νεκροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση