GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας - «Κινηματογράφος για παιδιά»

Το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου αποδείχθηκε «μικρό», για να χωρέσουν οι εκατοντάδες των μικρών και μεγάλων φίλων του κι...


Το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου αποδείχθηκε «μικρό», για να χωρέσουν οι εκατοντάδες των μικρών και μεγάλων φίλων του κινηματογράφου, οι οποίοι κατέκλυσαν χθες (Πέμπτη) το χώρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν... τις προβολές των ταινιών (δεύτερη ημέρα), που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ενότητας του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας με τίτλο «Κινηματογράφος για παιδιά».

Η συνεργασία του κορυφαίου θεσμού της πόλης με το Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και Νέους , το «Νεανικό Πλάνο» και την υποστήριξη της ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΙΑΣ, έμελε να αναδείξει τη συγκεκριμένη ενότητα, σε μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.
Ενδεικτικό της ανταπόκρισης του κοινού είναι το γεγονός, ότι το βράδυ της Πέμπτης οι θεατές αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν ακόμα και όρθιοι τις προβολές, καθώς δεν υπήρχε χώρος για την ανάπτυξη άλλων καθισμάτων.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται
Η καλή ημέρα ωστόσο από το πρωί φαίνεται. Για δεύτερη κατά σειρά ημέρα δεκάδες ήταν οι έφηβοι που παρακολούθησαν το εργαστήρι κινηματογράφου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα σεμιναρίων του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση