GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Στουρνάρα με ΟΛΜΕ - συνέχιση κινητοποιήσεων

Άκαρπη απέβη η συνάντηση του προεδρείου της ΟΛΜΕ με τον υπουργό Οικονομικών το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη.....

Άκαρπη απέβη η συνάντηση του προεδρείου της ΟΛΜΕ με τον υπουργό Οικονομικών το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη... η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από τους εκπαιδευτικούς θεωρείται βέβαιη.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης, ο κ. Στουρνάρας δεν δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις από τις τάξεις των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μέσω κατάργησης των ειδικοτήτων στην τεχνική εκπαίδευση.

Η ΟΛΜΕ ζητεί από τον υπουργό Οικονομικών να ανακαλέσει τις αποφάσεις για την διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών, κάτι που απορρίπτει ο κ. Στουρνάρας.

Για συνέχιση των κινητοποιήσεων της ΟΛΜΕ κατά της διαθεσιμότητας και μέσα στον Αύγουστο και κλιμάκωσή τους και τη νέα χρονιά έκανε λόγο νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο κ. Κοτσιφάκης.

«Η κυβερνητική πολιτική πρέπει να σταματήσει τώρα γιατί καταστρέφει τη δημόσια παιδεία. Η χθεσινή τροπολογία (σ.σ για τη διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών με μεταπτυχιακούς – διδακτορικούς τίτλους) δείχνει ότι κυβέρνηση και τρόικα είναι κυνηγοι κεφαλων και όπου βρίσκουν κόβουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτσιφάκης.
skai.gr

1 σχόλιο

  1. ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ) Η ΔΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ
    ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση