GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυνατή βροχή «τρόμαξε» τους Βολιώτες

Επί ποδός ήταν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι αρμόδιες υπηρεσίες και ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Βόλου, με αφορμ...


Επί ποδός ήταν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι αρμόδιες υπηρεσίες και ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Βόλου, με αφορμή την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε για αρκετό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Ράδιο-Ένα η αρμόδια αντιδήμαρχος Νατάσα Οικονόμου η εικόνα που βλέπουμε το πρωί, είναι τελείως διαφορετική από την εικόνα που επικράτησε το βράδυ.

Ωστόσο ο μηχανισμός του δήμου ανταποκρίθηκε, καθώς σημειώθηκαν πρόσκαιρα προβλήματα από τη συνεχή βροχόπτωση, σε περιοχές όπως στην Αγριά, στην οδό Λαρίσης, αλλά και στη Νέα Ιωνία, όπου από την ποσότητα του νερού, «τίναξε» καπάκι υπονόμου κοντά στο Στρατόπεδο Γεωργούλα!

Η βροχή ήταν κατά τόπους δυνατή και αφορούσε το διάστημα από τη μία περίπου το πρωί, μέχρι τις 5- 5:30 π.μ., ενώ όλοι όσοι κλήθηκαν να συνδράμουν, έφεραν σε πέρας την αντιμετώπιση των όποιων περιστατικών.

Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε δύο αντλήσεις νερού από υπόγεια τα οποία πήραν νερό στο Βόλο, αλλά και σε βοήθεια αποκόλλησης οχήματος στην Αγριά που είχε κολλήσει στις λάσπες λόγω της δυνατής βροχόπτωσης, προχώρησαν τα ξημερώματα άνδρες της Υπηρεσίας Βόλου.

magnesianews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση