GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στη δίκη για το φονικό στην Κοφίνου

Πραγματοποιήθηκε χθες ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, που συνεδρίασε στη Λάρνακα και εκδικάζει το φονικό στην Κοφίνου, ...


Πραγματοποιήθηκε χθες ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, που συνεδρίασε στη Λάρνακα και εκδικάζει το φονικό στην Κοφίνου, η διαδικασία ανάγνωσης των γεγονότων της υπόθεσης.
Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, ανώτερη δικηγόρος της Δημοκρατίας Έλενα Ζαχαριάδου, παρέθεσε τα γεγονότα κατά τη σύλληψη του Πρόδρομου Χατζηπαναγή, άλλως Γιαννή, 33 χρόνων από την Κοφίνου, ο οποίος στην προηγούμενη δικάσιμο παραδέχθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ενοχή σε εννέα συνολικά κατηγορίες, οι οποίες αφορούν ανθρωποκτονία με θύμα τον 54χρονο Παναγιώτη Σταύρου, απόπειρα φόνου κατά των Αδάμου και Παναγιώτη Λάμπρου και της Κατερίνας Χατζηκουμπάρου, παράνομη κατοχή στρατιωτικού πυροβόλου όπλου τύπου καλάσνικοφ, παράνομη μεταφορά στρατιωτικού πυροβόλου όπλου τύπου καλάσνικοφ και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Όπως ανέφερε η κ. Ζαχαριάδου, ο Χατζηπαναγής συνελήφθη στον παλιό δρόμο Αθηένου - Αραδίππου, παρά την έξοδο Αβδελλερού, αφού ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα και η Αστυνομία τον εντόπισε τραυματισμένο μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας στην κατοχή του τον γεμιστήρα που είχε χρησιμοποιήσει για το φονικό στην Κοφίνου λίγες ώρες προηγουμένως.

Ο Χατζηπαναγής, μόλις εντοπίστηκε, είπε στους αστυνομικούς: «Δεν είμαι καλά, εσκότωσα πέντε» και αμέσως μετά τη σύλληψή του ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας πως «ό,τι ήταν να κάμω, το έκαμα με την καρκιά μου. Έπνασεν η ψυσιή μου, εσπάσαν με».

philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση