GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προανήγγειλε αλλαγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνεχίζεται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου, εν αναμονή της κρίσιμης ψηφοφορίας το βράδυ. Κατά ...


Συνεχίζεται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου, εν αναμονή της κρίσιμης ψηφοφορίας το βράδυ.
Κατά την έναρξη της διαδικασίας συζήτησης των άρθρων του νομοσχεδίου, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως θα ανακοινωθούν νέες αλλαγές στο νομοσχέδιο, οι οποίες θα ανταποκρίνονται σε παρατηρήσεις βουλευτών που κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών και την Ολομέλεια.

aftodioikisi.gr

1 σχόλιο

  1. Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ) ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2009 ???

    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση