GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δικαιώματα που έχεις σαν επιβάτης

Τους επιβάτες των πλοίων, των υπεραστικών λεωφορείων και των πούλμαν θα καλύπτει πλέον από αυτό το καλοκαίρι η ευρωπαϊκή χάρτα δικαιωμάτ...

Τους επιβάτες των πλοίων, των υπεραστικών λεωφορείων και των πούλμαν θα καλύπτει πλέον από αυτό το καλοκαίρι η ευρωπαϊκή χάρτα δικαιωμάτων των επιβατών.
Η προστασία της ΕΕ για τους επιβάτες καλύπτει περιστατικά όπως ακυρώσεις και μακρές καθυστερήσεις, παροχή συνδρομής σε άτομα με αναπηρία και άτομα με μειωμένη κινητικότητα ή προβλήματα με την αγορά του εισιτηρίου.
Οι επιβάτες πλέον...H συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/mathe-ta-dikaiwmata-pou-exeis-san-epivaths/#ixzz2ZGzVKhag 

2 σχόλια

  1. ΒΡΩΜΙΑΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
    ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΦΑΠ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΕΕ
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΠΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΙΩΤ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΛΟΥΦΑΞΕΙ Ο ΠΟΡΔΟΣΤΟΜΗΣ.
    ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙΤΕ .ΟΙ ΣΚΑΤΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΨΟΦΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΗΣΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΡΤΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΖΗΤΟΥΛΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ.ΕΣΥ ΠΟΡΔΟΤΣΙΤΟΤΑΡΖΑΝ ΚΩΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΥΠΟΥΛΕ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση