GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: «Δεν κοιμάμαι καλά τις νύχτες»

«Δεν κοιμάμαι καλά τις νύχτες όταν καλούμαι να συμφωνήσω να χάσουν άνθρωποι τη δουλειά τους», δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθ...


«Δεν κοιμάμαι καλά τις νύχτες όταν καλούμαι να συμφωνήσω να χάσουν άνθρωποι τη δουλειά τους», δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς από δημοσιογράφο του ...

Bloomberg πώς αισθάνεται για το έργο το οποίο καλείται να φέρει εις πέρας. Όπως είπε, «είναι ένα δύσκολο έργο».

«Δεν είναι εύκολο και από συναισθηματική άποψη», πρόσθεσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, τονίζοντας ότι ακόμη και αν πρέπει να υπογράψει απολύσεις, το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να προβεί στις σωστές επιλογές όσον αφορά το ποιοι πρέπει να χάσουν τις δουλειές τους.

Ερωτηθείς αν τον προβληματίζει το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε έναν «αντιδημοφιλή πολιτικό», ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Υπάρχουν πολλοί αντιδημοφιλείς πολιτικοί. Και αν κοιτάξει κανείς ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι αντιδημοφιλείς πολιτικοί σήμερα, ο κόσμος ξέρει. Είναι αυτοί που συνέβαλαν σε αυτό το υπερδιογκωμένο κράτος. Είναι πολύ πιο αντιδημοφιλείς από εμένα».

«Εκφράζω τις ίδιες απόψεις εδώ και εννέα χρόνια. Δεν άλλαξαν οι θέσεις μου για την ανάγκη να υπάρξει ένα μικρότερο κράτος. Αν κάποιος δεν αποδίδει όσο πρέπει, τότε ναι, να χάσει τη δουλειά του», πρόσθεσε.

Ο υπουργός υπεραμύνθηκε πάντως της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, σημειώνοντας πως «υπάρχει μια σιωπηρή πλειοψηφία (σ.σ. στην Ελλάδα), που ελπίζει σε μια πραγματική μεταρρύθμιση. Άνθρωποι που το έχουν χωνέψει. Έχουμε 1,3 εκατομμύρια ανέργων στον ιδιωτικό τομέα».

Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Όπως όλες οι ψηφοφορίες, έτσι και αυτή δεν είναι εύκολη, αλλά προσωπικά εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ψήφισης του νομοσχεδίου. Η παρούσα κυβέρνηση έχει τώρα μικρότερη πελιοψηφία, αλλά είναι πιο ομοιογενής απ' ό,τι στο παρελθόν».

reporter.gr

7 σχόλια

  1. Να δεις τι ωραία θα κοιμάσαι μετά τις κατάρες που θα ακούς και τα βρωμόξυλα που θα τρως από τους απολυμένους..... Αλήτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ούτε εμείς για άλλους λόγους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι δεν κάνεις σωστά, προσπάθησε πάλι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. μια ζωή κοιμόταν, ας ξυπνήσει και λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάλε ένα υπόθετο στον κώλο σου αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κοιμάται το "παιδί" γιατί είναι απροσάρμοστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ΚΑΙ;....ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ;....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση