GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία απάντηση σε ευτελείς πρακτικές

Απάντηση Αντιδημάρχου Αστικοδημοτικής Κατάστασης Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Μία απάντηση σε ευτελείς πρακτικές.   Την ώρα που η αυτοδιο...


Απάντηση Αντιδημάρχου Αστικοδημοτικής Κατάστασης Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Μία απάντηση σε ευτελείς πρακτικές. 
 Την ώρα που η αυτοδιοίκηση βάλεται θεσμικά και οικονομικά, την ώρα που δημοτικοί αστυνομικοί και σχολικοί φύλακες μπαίνουν... σε κινητικότητα-διαθεσιμότητα-απολύσεις, ορισμένοι, όντας εκτός τόπου και χρόνου, προσπαθούν να καταστήσουν γνωστή την ανυπαρξία τους με ευτελείς πρακτικές. Τα παιδία παίζει…....

Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν! Γιώργο Κυριλλίδη βλέπω ότι συνεχίζεις ακάθεκτος τις «ρήψεις» σου, μολονότι στο δημοτικό συμβούλιο πήρες απαντήσεις για όλα τα θέματα στα οποία αναφέρεσαι. Εξακολουθείς με τις «ρήψεις» σου να κάνεις λόγο για ανυπόστατες καταγγελίες, πολλές από τις οποίες μάλιστα έχεις ανακαλέσει στο δημοτικό συμβούλιο.

Όλοι οι πολίτες γνωρίζουν ότι ο κ.Λάζαρος Κυρίζογλου πάντοτε κατέβαινε στις δημοτικές εκλογές επικεφαλής της Κίνησης για μια Αδέσμευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», χωρίς χρίσμα και χωρίς στήριξη κανενός κόμματος και εκλέγεται δήμαρχος από χιλιάδες ψηφοφόρους. Αντίθετα εσύ έχεις εκλεγεί δύο(2) φορές δημοτικός σύμβουλος με συνδυασμό που είχε την φανερή υποστήριξη και το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Την τελευταία φορά μάλιστα την φανερή υποστήριξη και του Καρατζαφέρη. Τώρα υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών προσπαθείς να παραστήσεις τον ανεξάρτητο και έχεις επιλεγεί υποψήφιος από μια μικρή ομάδα πολιτών, ένα τμήμα της δημοτικής παράταξης με την οποία έχεις εκλεγεί.

Σ’ ότι αφορά την καταγγελία που έγινε στην προεκλογική περίοδο (Β.Τεκτονίδου, Γ.Γιακουμίδης, Γ.Κυριλλίδης) των δημοτικών εκλογών του 2010, σκοπίμως αποκρύπτεις ότι αυτή έχει ανακληθεί από την επικεφαλής του Συνδυασμού με τον οποίο έχεις εκλεγεί (Β.Τεκτονίδου) και από τον Γ.Γιακουμίδη, με γραπτές δηλώσεις τους, οι οποίες ανακοινώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο παρουσία σου. Η ενέργεια σου αυτή είναι επιεικώς αντιδεοντολογική έως ανήθικη. Δείχνει πολιτική μικρότητα και έλλειψη σεβασμού στη συντριπτική λαϊκή ετυμηγορία που ακολούθησε.

Η αποκομιδή των μπάζων της ΕΥΑΘ και των αλεσμένων κλαδιών έγιναν πριν την δημοσιοποίηση της «καταγγελίας» σου. Ωραία τακτική ακολουθείς. Τρέχεις πίσω από κάθε έργο του δήμου το οποίο γίνεται ή πρόκειται να γίνει και «καταγγέλλεις» ώστε να αποδείξεις ότι εσύ συντέλεσες στο να γίνει…Εύγε !!

Γεια σου Γιώργο, μόνιμε κάτοικε Ελευθερίου-Κορδελιού και ήδη Δημοτικής Κοινότητας Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, κατά τον «Καλλικράτη», για τον οποίο αγωνίσθηκες ως γνήσιος ΠΑΣΟΚος και κολητός του Χάρη Καστανίδη και του Γραμματέα της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Δ.Παπαστεργίου. Ο Δήμαρχος αυτές τις μέρες ασχολείται με τα πολύ σοβαρά θέματα της αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων σ’ αυτήν. Δεν πιστεύω να ενοχλείσαι, που εγώ, ένας «κατώτερος» σου, απαντώ στην ανταπάντηση σου. Αφού δεν σ’ αρέσει ο Γ.Κουσίδης αντιδήμαρχος, σου απαντώ εγώ. Αν δεν σου είμαι κι εγώ αρεστός την επόμενη φορά κάποιος άλλος θα βρεθεί να σου απαντήσει. Ένας ενεργός πολίτης και για την ακρίβεια.

Μανώλης Ιωαννίδης

Αντιδήμαρχος
Αστικοδημοτικής Κατάστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση