GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνουν και το Πνευματικό Κέντρο στην Ευελπιδων!

Με απόφαση της Κυβέρνησης κλείνει το πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Ευελπίδων 40 και το κτήριο, ιδιοκτησίας του Υ...


Με απόφαση της Κυβέρνησης κλείνει το πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Ευελπίδων 40 και το κτήριο, ιδιοκτησίας του Υπ. Εθνικής Άμυνας, παραχωρείται καθ΄ ολοκληρία μαζί με παρακείμενο χώρο άθλησης στα Δικαστήρια.

Το κτήριο αυτό, που γειτνιάζει με το 38ο Γυμνάσιο-Λύκειο, πέρα από κέντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων και άθλησης των κατοίκων της περιοχής αποτελούσε και το μοναδικό χώρο πραγματοποίησης εκδηλώσεων των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου, καθώς το σχολείο δεν διαθέτει δικές του αίθουσες πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και γυμναστήριο. Έτσι οι μαθητές θα στερηθούν από την νέα σχολική χρονιά τον μοναδικό διαθέσιμο χώρο άθλησης και πραγματοποίησης των εκδηλώσεων τους.

Πέραν των παραπάνω η ''εισχώρηση'' των δικαστηρίων εντός του σχολικού συγκροτήματος εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών μας και την ομαλή λειτουργία του σχολείου, ιδιαίτερα σε εποχές μεγάλης κοινωνικής έντασης.

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το κλείσιμο του πνευματικού κέντρου και ζητάμε την άμεση ανάκληση της παραχώρησης του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Σε εποχές κρίσης δεν μπορούν να κλείνουν πνευματικά κέντρα, χώρους άθλησης, νοσοκομεία και σχολεία.

Καλούμε τους γονείς καθώς και τους κατοίκους της περιοχής σε παράσταση διαμαρτυρίας, αύριο Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 14:00 (στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δήμου της Αθήνας), έξω από το Δημαρχείο στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην πλ. Κοτζιά) .

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση