GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασε τα δόντια του ο τραυματίας από τη συμπλοκή στο Σίσι!

Συχνό φαινόμενο αποτελούν τα περιστατικά βίας όπως το χθεσινό στο Σίσι Λασιθίου, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής. Θερμόαιμοι προκα...


Συχνό φαινόμενο αποτελούν τα περιστατικά βίας όπως το χθεσινό στο Σίσι Λασιθίου, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής. Θερμόαιμοι προκαλούν φασαρίες και συμπλοκές για ασήμαντες αφορμές, τρομοκρατώντας κατοίκους και επισκέπτες. Κάπως έτσι εξελίχθηκε και η χθεσινή νύχτα.
Ένας άνδρας οδηγώντας 4Χ4 έφτασε έξω από τις ταβέρνες του χωριού και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και φασαρία, οι τουρίστες δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε. Εκείνη την ώρα εργαζόμενοι των καταστημάτων ζήτησαν από τον θερμόαιμο οδηγό να σταματήσει να προκαλεί πανικό γιατί ενοχλούνταν οι πελάτες. Εκείνος παρεξηγήθηκε, βγήκε από το όχημα και άρχισε να χτυπά όποιον έβρισκε μπροστά του.
Οι τουρίστες εγκατέλειψαν έντρομοι τα καταστήματα, ενώ μετά τη συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου (έχασε μάλιστα και δόντια!), ο οδηγός μπήκε στο 4χ4 και έγινε καπνός. Οι αστυνομία έφτασε στο σημείο με χαρακτηριστική καθυστέρηση, μετά από 2 περίπου ώρες(!) γεγονός που σχολιάστηκε από τους θαμώνες. ''Αυτά δυστυχώς αποτελούν συχνό φαινόμενο στην περιοχή. Γίνονται συχνά φασαρίες χωρίς ουσιαστικό λόγο, προκαλώντας πανικό στους τουρίστες'' λέει στο flashnwes.gr αυτόπτης μάρτυρας της συμπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση