GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς εφαρμογή ο μειωμένος ΦΠΑ στην εστίαση

Ανοίγει ο δρόμος για να εφαρμοστεί από την επόμενη Πέμπτη ο μειωμένος ΦΠΑ στην εστίαση, μετά και τις απαραίτητες υπογραφές που μπήκα...


Ανοίγει ο δρόμος για να εφαρμοστεί από την επόμενη Πέμπτη ο μειωμένος ΦΠΑ στην εστίαση, μετά και τις απαραίτητες υπογραφές που μπήκαν την Παρασκευή.
Τα καταστήματα που θα αλλάξουν τις τιμές πρέπει να έχουν σε ευκρινές σημείο το ειδικό αυτοκόλλητο σήμα, το οποίο θα πιστοποιεί ότι προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα. Αν αποδώσει η μείωση, σύμφωνα με τον Γιάννη Στουρνάρα, δεν αποκλείεται να συρρικνωθεί κι άλλο ο ΦΠΑ από τις αρχές του 2014.

Όσες επιχειρήσεις συμμετάσχουν στην προσπάθεια και μειώσουν τις τιμές, θα παίρνουν πρόσθετα μόρια, όταν υποβάλλουν προτάσεις για συμμετοχή σε προγράμματα του ΕΣΠΑ ή άλλες δράσεις ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επίσης, προωθείται αυστηροποίηση των ποινών για τις επιχειρήσεις που δεν κόβουν αποδείξεις, ενώ εξετάζεται ακόμη και επιβολή λουκέτου στις περιπτώσεις αυτές.
news.pathfinder.g

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση