GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντρεύτηκε μυστικά στην Πάτμο η Λέχου;

Kάτι το καλοκαιράκι που χαλαρώνεις και ηρεμείς μεσα το νεράκι, κάτι που αποφασίζεις να κάνεις βήματα στη ζωή σου, κάτι που τελικά βά...


Kάτι το καλοκαιράκι που χαλαρώνεις και ηρεμείς μεσα το νεράκι, κάτι που αποφασίζεις να κάνεις βήματα στη ζωή σου, κάτι που τελικά βάζεις την κουλούρα χωρίς να το καταλάβεις! Η φήμη που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου θέλει την κούκλα Κατερίνα Λέχου και τον επί 5 χρόνια σύντροφο της Μάνο Στρατάκη να ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πάτμο όπως διαβάσαμε στο star.

Σύμφωνα με το star η ηθοποιός και ο αγαπημένος της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης στο εξωκλήσι του Αγίου Δημήτριου, με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και την σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη. Άλλωστε, η Κατερίνα Λέχου και ο Γιάννης Μπέζος είναι πολύ φίλοι μετά και την συνεργασία τους στην επιτυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Σύμφωνα με τις φήμες, ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο, αφού, εκτός από το ζευγάρι και τους κουμπάρους, παρόντες ήταν μόνο ο παπάς και ο ψάλτης!

Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης όπως τους είδαμε στο περιοδικό «Hello» βρέθηκαν όντως στην Πάτμο και τους είδαμε σε φωτογραφίες να να ρίχνουν τις βουτίτσες τους, κανείς όμως δεν ήξερε ότι σκάρωναν μυστικό γάμο! Μακάρι να είναι αλήθεια και να ζήσουν τα παιδιά!

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση