GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρει η διαφήμιση τράπεζας που προκαλεί τους Έλληνες να πάρουν ... διακοποδάνειο!

Γράφει ο Α. Στην Ελλάδα της εξαθλίωσης, της φτώχειας και του πόνου. Στην Ελλάδα που για 4 συνεχόμενα χρόνια πονάει και αυτοκτονεί...


Γράφει ο Α.

Στην Ελλάδα της εξαθλίωσης, της φτώχειας και του πόνου. Στην Ελλάδα που για 4 συνεχόμενα χρόνια πονάει και αυτοκτονεί. Η citibank, η τράπεζα με τα τεράστια σκάνδαλα, διαφημίζει τις τελευταίες ώρες ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ και χωρίς ίχνος ντροπής, δάνεια στους Έλληνες καταναλωτές με πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις.
Τολμάει τράπεζα, σήμερα, μετά από 4 χρόνια δυστυχίας, να "πουλάει" χρήμα για διακοπές, δήθεν ως κοινωνικά ευαίσθητη, χωρίς τόκο.
Σοκαρισμένοι πολλοί φίλοι, που άκουσαν τα ραδιοφωνικά σποτάκια, από το πρωί με έχουν καλέσει, για να μου πουν πως η συγκεκριμένη τράπεζα "Παίζει με τον πόνο του φτωχού στη πλειοψηφία Έλληνα πολίτη, που δεν έχει να ταΐσει γάλα το παιδί του".
Το μόνο που δεν θα περιμέναμε αυτή την εποχή, είναι να δούμε και να ακούσουμε διαφήμιση τράπεζας, να "πουλάει" διακοποδάνεια.
Αυτή η κίνηση, είναι σίγουρα άξια αρνητικής αναφοράς, την ώρα που βλέπεις οικογενειάρχες συνταξιούχους καθημερινά, να βγαίνουν στα φανάρια και τη ζητιανιά, για να πάρουν τα φάρμακά τους και να επιβιώσουν.

Είναι σίγουρα εμετική η διαφήμιση, την ώρα που το 60% των νέων κάτω των 30 ετών είναι άνεργοι και χωρίς μέλλον.

Είναι αδιανόητη η κίνησή τους, τη στιγμή που από προχθές έχουν σημειωθεί 8 αυτοκτονίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αφήνω στη δική σας κρίση, τη κίνηση της τράπεζας να διαφημίσει διακοποδάνεια εν έτη 2013, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τους Έλληνες.

2 σχόλια

  1. "Συντριβή" υπέστησαν οι κυβερνητικές παρατάξεις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΟΛΜΕ , ενώ «σάρωσαν» οι αριστερές παρατάξεις οι οποίες για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση αποκτούν πλειοψηφία στην Ομοσπονδία.
    Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (ΣΥΝΕΚ) με 126 ψήφους και 3 έδρες , η οποία αύξησε το ποσοστό από τις τελευταίες εκλογές του 2011 κατά 57,5%
    Η ΠΑΣΚ καταποντίστηκε χάνοντας -58,9% της δύναμής της , σε σχέση με το 2011. Ελαβε 44 ψήφους και 1 έδρα
    Πολύ μικρότερες απώλειες από την ΠΑΣΚ είχε η ΔΑΚΕ . Έχασε από τη δύναμή της το -14,2%. Έλαβε 103 ψήφους και 3 έδρες
    Σημαντική άνοδο κατά 47,1% σημείωσε η παράταξη Συσπειρώσεις (εξωκοινοβουλευτική αριστερά) . Έλαβε 75 ψήφους και 2 έδρες
    Κατά 20,3% αύξησε τη δύναμη του και το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ). Έλαβα 71 ψήφους και 2 έδρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί να πει κανείς; ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση