GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπουτσής από τον τόπο σου κι ας είναι φορεμένος…

του Στρατή Μαζίδη. Έκπληξη προκάλεσε ο διορισμός του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Ήταν πραγματ...


του Στρατή Μαζίδη.

Έκπληξη προκάλεσε ο διορισμός του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Ήταν πραγματικά ένα πρόσωπο που δεν το περίμενε κανείς εκτός ίσως από τον ίδιο και τους λοιπούς συμμετέχους στα πολιτικά πάρε δώσε.

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να αισθάνονται πολύ ευχαριστημένοι που σε κάθε τους βήμα βλέπουν μπροστά τους το φάντασμα του ΠΑΣΟΚ.

Πέραν όμως τούτου εντυπωσιάζει πως ένας πολιτικά κενός άνθρωπος καταφέρνει να βρίσκεται στην επιφάνεια. Ίσως ακριβώς λόγω της κενότητάς του και την υψηλή περιεκτικότητα σε αέρα.

Ο Χρήστος Παπουτσής ήδη από τα χρόνια που ήταν επίτροπος στην Ε.Ε. δε συνοδευόταν από τα καλύτερα σχόλια για την αποδοτικότητά του.

Στη συνέχεια ανέλαβε το νευραλγικό Υπουργείο Εθνικής Ναυτιλίας και όλοι θυμούνται την υπόσχεσή του να ρίξει “άπλετο φως” και ότι θα βάλει “το μαχαίρι στο κόκαλο” στην περίπτωση του ναυαγίου του Εξπρές Σάμινα έξω από την Πάρο. Μάλιστα έσπευδε να υπογραμμίσει τότε πως ενδεχόμενη παραίτηση του θα ισχοδυναμούσε με φυγομαχία. Αλλά αυτό δεν ισχύει για το Χρήστο. Όχι. Δίνει τις μάχες και ένας Θεός ξέρει τι γίνεται στη συνέχεια.

Κατόπιν θήτευσε και ως υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (προστασίας του πολίτη) με την εγκληματικότητα να συνεχίζει να θεριεύει επί των ημερών του και τους αφγανοϊρακινοπακιστανονηγηριανοκενυατοαιθιοποαλγερινομαροκινούς να συνεχίζουν να μπαίνουν στη χώρα μας κανονικά και τον Θόδωρο Κατσανέβα να αποκαλύπτει πριν περίπου 1 1/2 χρόνο πως ο κος Παπουτσής απήντησε στο ερώτημα της επιστρόπου Σεσίλια Μάλστρομ ότι δεν αντλούμε πόρους από κονδύλια της Ε.Ε. για την κατασκευή του φράχτη του Εβρου διότι έχουμε χρήματα.

Αυτός λοιπόν, ο Χρήστος Παπουτσής, που δεν κατάφερε αν θυμάμαι καλά να συγκεντρώσει ούτε τις απαιτούμενες υπογραφές για να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του απομειναριού του ΠΑΣΟΚ, εστάλη αντί ενός νέου Ελληνα και μορφωμένου στον οικονομικό κλάδο επιστήμονα να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Παπουτσής από τον τόπο σου κι ας είναι φορεμένος…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση