GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητά έναν ηρωικό Κρητικό για να τον ευχαριστήσει

της Νίκης Ρωμανάκη Ένα παλικάρι από την Κρήτη αναζητά η Πόπη Αναγνωστοπούλου προκειμένου να του πει ένα ευχαριστώ από καρδιάς που στάθ...

της Νίκης Ρωμανάκη
Ένα παλικάρι από την Κρήτη αναζητά η Πόπη Αναγνωστοπούλου προκειμένου να του πει ένα ευχαριστώ από καρδιάς που στάθηκε στις τελευταίες στιγμές του αδερφού της και του έδινε κουράγιο πριν ξεψυχήσει.
Η αδερφή του άτυχου Νίκου Αναγνωστόπουλου που τον Ιανουάριο του 2008 άφησε την τελευταία του πνοή στο Κονιάκο Λιδορίκι Φωκίδας σε τροχαίο δύστυχημα. Ο άτυχος Νίκος ήταν ιδρυτής της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών και τη μοιραία μέρα ήταν επιτηρητής του άγωνα τετρακίνησης Δρομάς στο βουνά Αθανάσιος Διάκος. Μετά το φρικτό ατύχημα στο πλευρό του βρέθηκαν ένας Κρητικός και ένας ακόμα άνδρας που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν ενώ του έδιναν κουράγιο μέχρι τις τελευταίες του στιγμές. Η αδερφή του Νίκου αναζητά τον Κρητικό που ενδεχομένως ανήκει σε κάποια ομάδα 4χ4 του νησιού προκειμένου να τον ευχαριστήσει.

Αναλυτικά στην επιστολή της αναφέρεται:

Παρακαλώ όλους σας να με βοηθήσετε αν τον γνωρίζετε ή να κάνετε μια κοινοποίηση !!!
Σας ευχαριστώ έτσι και αλλιώς για τη προσοχή σας., είναι πολύ σημαντικό !!!

Ονομάζομαι Αναγνωστοπούλου Καλλιόπη (Πόπη) και είμαι η αδερφή του θύματος Νικόλαου Αναγνωστόπουλου.

Αναζητώ ένα παλικάρι από τη Κρήτη, που στάθηκε με ηρωισμό μαζί μ'ενα ακόμα φίλο μου (αδελφικό πια), δίπλα στις τελευταίες στιγμές του αδερφού μου ... Να θυμίσω, το περιστατικό εξελίχθηκε στο Κονιάκο Λιδορίκι Φωκίδας στις 26/ 1 /2008, θα έπαιρναν μέρος από όλη την Ελλάδα Λέσχες 4x4 στον αγώνα τετρακίνησης Δρομάς, που θα γινόταν στο βουνό Αθανάσιο Διάκο.

Ο αδερφός μου, θα ήταν απλά επιτηρητής του αγώνα, εξαιτίας όμως των άσχημων καιρικών συνθηκών (χιόνι, μόνο στο βουνό), αποφάσισαν, να επιστρέψουν ακολουθώντας τη διαδρομή Κονιάκο Λιδορίκι, όπου εκεί κρυβόταν και το άδικο τέλος του... Προδομένος από το τετρακίνητο όχημα ( που στάθηκε η αφορμή για ότι ακολούθησε ...), προδομένος από το Ε.Σ.Υ που άργησε (...γιατι???.....) έδωσε αγώνα να κρατηθεί στη ζωή απ' το πρωί (ώρα περίπου 11:00) μέχρι αργά το μεσημέρι (ώρα περίπου 15:00), ώσπου και αποφάσισαν οι ιθύνοντες του Κράτους...., να έρθει βοήθεια τελικά, από την Άμφισσα με απόσταση μόλις 50 χλμ. ....

Αναζητώ λοιπόν, αυτό το παλικάρι από τη Κρήτη (που είναι μέλος σε κάποια ομάδα 4x4 Κρήτης) και που μόλις 2 μέρες γνώριζε το Νίκο, μα, δεν τον εγκατέλειψε, δίνοντάς του κουράγιο, να παλέψει, να κρατηθεί και πως το ΕΚΑΒ φτάνει, είναι κοντά ... Είχαμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον έναν πια, πλέον αδελφικό μου φίλο, για το κουράγιο που έδινε στον Νίκο και για όσα του πρόσφερε σε εκείνες τις τραγικές στιγμές του. Στα μάτια του βλέπω την ίδια θέληση και το ζήλο που είχε ο Νίκος, για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη προσφορά με αυτοθυσία, τη θέληση να συνεχίσει όσα ο Νίκος άφησε, όσα ήθελε..(να θυμίσω σε κάποιους, πως ο Νίκος είναι ο Ιδρυτής της Ο.Α.Κ. Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών, ο Νίκος ήταν και ο αρχηγός της, ο Νίκος οραματίστηκε τη δεύτερη παγκόσμια ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών και σεισμών, γι'αυτό προετοιμαζόταν, αλλά δεν πρόλαβε...)
Πρέπει όμως, να βρω και το παλικάρι από τη Κρήτη, να τον ευχαριστήσουμε για το κουράγιο που έδινε στον Νίκο μας και πως δεν ήταν μόνος ... Ο Θεός δε θέλησε να είμαστε κοντά του, αυτή του τη στιγμή..., βρέθηκαν όμως δυο Ήρωες και αυτό είναι παρηγοριά μας !!!

Παρακαλώ όλους σας να με βοηθήσετε αν τον γνωρίζετε ή να κάνετε μια κοινοποίηση!
Σας ευχαριστώ έτσι και αλλιώς για τη προσοχή σας..!
Υπάρχει τρόπος έπειτα να επιβεβαιωθεί!
Επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail: popanag@yahoo.gr

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση