GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας: «Δε βλέπω καμία αντίδραση στο πολυνομοσχέδιο»

«Δεν έχω δει κάποια αντίδραση στο πολυνομοσχέδιο» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο...


«Δεν έχω δει κάποια αντίδραση στο πολυνομοσχέδιο» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο που ήταν και το βασικό θέμα κατά την  χθεσινή ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών σε ερώτηση για τις αντιδράσεις βουλευτών της συμπολίτευσης στο πολυνομοσχέδιο απάντησε:

«Δε βλέπω εγώ κάποια αντίδραση. Δεν έχω δει κάποια αντίδραση. Εγώ βέβαια σήμερα δεν ήμουν στη Βουλή. Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων χθες δεν είδα ισχυρές αντιδράσεις»

Σε άλλη ερώτηση για τις αντιδράσεις κι από την πλευρά των δημάρχων, ο κ. Στουρνάρας παρέπεμψε στον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Μιχελάκη.

Πάντως ειδικότερα για το θέμα των δημοτικών αστυνομικών αποφασίστηκε ότι όσοι έχουν πραγματικά πιστοποιητικά σπουδών και εμπειρίας δεν θα μείνουν άνεργοι.

Η σύσκεψη -στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου-εξελίχθηκε σε μία ευρύτερη συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα μέχρι και για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ στις 8 Αυγούστου.
Έθνος

1 σχόλιο

  1. Τελικά είσαι θρασύτατος κ. Στουρνάρα!
    Πώς την εννοείς την αντίδραση;
    Έχεις καταλάβει ότι εάν και εφόσον υπάρξουν μαζικές αντιδράσεις, δεν θα παραμείνεις (το ελάχιστο λέω) στη θέση σου;
    Τόση μωρία διαθέτεις εσύ ο τεχνοκράτης (καλά ο κ. Σαμαράς δεν διακρίνεται για την ευφυΐα του)και δεν μπορείς να δεις ότι με την πολιτική σου, μας παραδίδεις δεμένους στον κ. Τσίπρα ο οποίος θα ολοκληρώσει την καταστροφή;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση