GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο‏....

Του Δαμιανού Βασιλειάδη,  ιδρυτικού και ηγετικού στέλεχος του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ 1 Δυο πράγματα είναι άπειρα, το  σύμπαν  και η ανθρώπ...

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, 
ιδρυτικού και ηγετικού στέλεχος του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ1

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία
αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.
Αϊνστάιν

Πραγματικά ταιριάζει η ρήση του Αϊνστάιν ως σχόλιο στην ανοιχτή επιστολή του Γιώργου Παναγιωτόπουλου, που έως τώρα δεν έχει καταλάβει τίποτε και ξαφνικά είδε το φως το αληθινόν και κατάλαβε, αν κατάλαβε τελικά, αυτό που εγώ είχα καταλάβει ήδη από το 1977, όταν παραιτήθηκα από το ΠΑΣΟΚ, για τους λόγους που τώρα αναφέρει ο κατά τα άλλα συμπαθής Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και οι παλιοί μου σύντροφοι, γιατί προς τιμήν του δεν μπορώ να τον συμπεριλάβω στην κατηγορία του «μαζί τα φάγαμε!», αλλά στο μαζί συμμετείχαμε στην καταστροφή της χώρας, αφού δεν διαχώρισε τη θέση του από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο τώρα καταγγέλλει, γιατί τον χρησιμοποιούσαν για αριστερό άλλοθι, όπως ο Ανδρέας χρησιμοποιούσε τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη.
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος προκαλεί την νοημοσύνη μας!
Απλώς υπενθυμίζω σ’ όλους αυτούς που δεν κατάλαβαν τίποτε και συνέβαλαν όμως στην καταστροφή του τόπου όλα αυτά τα χρόνια, μη διαχωρίζοντας την ευθύνη τους στην πορεία της καταστροφής.
Έγραφα στην παραίτησή μου ανάμεσα στα άλλα για την Πορεία του ΠΑΣΟΚ, μετά το σημαδιακό Προσυνέδριό του, απ’ όπου ξεκίνησε ο κατάφορος: «Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, τα πρώτα αχνάρια, τις πρώτες αμυδρές ενδείξεις ότι ακολουθούμε λαθεμένη τακτική, άρχισα ν’ αποκτώ με το κυνήγι των παλαιοκομματικών και τη μέθοδο που ακολουθούσε το Κίνημα τότε. Οι ενδείξεις έγιναν πια βεβαιότητα πριν από το προσυνέδριο στις 16 Μαρτίου 1975 και ύστερα ότι ακολούθησε μετά απ’ αυτό. Από κει και πέρα μου ήταν τελείως ξεκάθαρο ότι ακολουθούμε καθοδική πορεία... και δεν υπάρχει, μα καμιά απολύτως ένδειξη ότι ο κατήφορος αυτός θα σταματήσει...».
Αυτά έγραφα τότε και όπως τα έγραψα τότε έτσι εξελίχτηκαν τα πράγματα λόγω κυρίως της πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ και της λεγόμενης δημοκρατικής παράταξης.
Έγραψε τέσσερα βιβλία και «άπειρες» αναλύσεις, όπου αποδεικνύω με ντοκουμέντα ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο αρχιτέκτονας της διαπλοκής και ολετήρας της Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου κατά την μεταπολίτευση διέγραψε όλα τα υγειά και έντιμα στελέχη, κρατώντας φυσικά ορισμένους βλάκες, για να έχει δημοκρατικό άλλοθι, που έλεγαν πως όλοι οι άλλοι φταίνε για την κατρακύλα του τόπου, εκτός από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Κράτησε λοιπόν κοντά του όλους τους καιροσκόπους , τους γλύφτες, τους απατεώνες και λωποδύτες, εκτός, όπως είπα ορισμένου αφελείς και έφερε τον τόπο εδώ που είμαστε τώρα. Αλλιώς και η Νέα Δημοκρατία θα έμπαινε πραγματικά στο χρονοντούλαπο της εξουσίας και δεν θα υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε ο Σημίτης, ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ούτε όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ.
Πέρασαν περίπου σαράντα χρόνια από την μεταπολίτευση και δεν κατάλαβε τίποτε ο κατά τα άλλα συμπαθής Γιώργος Παναγιωτακόπουλος; Μήπως θα πρέπει να περάσουν άλλα σαράντα χρόνια. έως ότου καταλάβει κάτι ή δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει τι συμβαίνει σ’ αυτόν τον κόσμο;
Μάλλον το δεύτερο ισχύει.
Τόσο απλά, είναι τα πράγματα, όπως λέει και ο ίδιος σε ένα καινούργιο, προκλητικό του άρθρο, εξυμνώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ και τη «δημοκρατική παράταξη»
Ένα δείγμα που επιβεβαιώνει τη ρήση του Αϊνστάιν και αφορά τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο.

1 Παραιτήθηκε το 1977, καταγγέλλοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου, ότι πρόδωσε τις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη και της «δημοκρατικής παράταξης».

6 σχόλια

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ

    Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΞΕΡΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο εχεις. Απλως ψηφιζαμε ΠΑΣΟΚ κατα καιρους παρ οτι στα συνεδρια του καμμια κουβεντα για σοσιαλιστικη πορεια μονο και μονο γιατι δεν υπηρχε καποια σοβαρη εργατικη αντιπροσωπευση κατα της ΝΔ που εκπροσωπουσε και εκπροσωπει παντα την τοπικη ολιγαρχια ( ουτε καν μια συνεπη καπιταλιστικη ιδεολογια)ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πας να πνιγείς στα ούρα σου βλάκα που θα μας πεις ότι η Μελίνα Μερκούρη, ο Γιώργος Γενηματάς, ο Αντώνης Τρίτσης ήταν ...Κράτησε λοιπόν κοντά του όλους τους καιροσκόπους , τους γλύφτες, τους απατεώνες και λωποδύτες, εκτός, όπως είπα ορισμένου αφελείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πας να πνιγείς στα ούρα σου βλάκα που θα μας πεις ότι η Μελίνα Μερκούρη, ο Γιώργος Γενηματάς, ο Αντώνης Τρίτσης ήταν ...Κράτησε λοιπόν κοντά του όλους τους καιροσκόπους , τους γλύφτες, τους απατεώνες και λωποδύτες, εκτός, όπως είπα ορισμένου αφελείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7.18

    Ξεχνας κατι σημαντικο οτι και ο Γεννηματας και ο Τριτσης ειχαν αποχωρησει απο το ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΦΩΝΩΝΤΑΣ με την πολιτικη του. Ο δε πρωτος ειχε σχηματισει και κομμα!
    Όπως θα πρεπει να σου θυμισω οτι ο παπατζης απο το αεροπλανο απεππεμψε τον ΔΡΕΤΤΑΚΗ σαν υπουργο οικονομικων επειδη εβαλε χερι μεσω του φορολογικου στα νεα τζακια του παπαπτζη. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!! ΤΟΝ ΑΣΗΜΑΚΗ ΦΩΤΗΛΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΕ μαλλον οχι γιατι πρεπει να εισαι οψιμο τσανακι κομματοσκυλο και πρασινη λερα της εκσυγχρονιστικης σαυρας και του πανηλιθιου που δε ν θα μου εκανε εντυπωση να σε δω να τον αγκαλιαζεις.
    Οποτε σου συνιστω να πνιγεις εσυ στα ουρα σου και να μαθεις καλυτερα τα γεγονοτα αντι να σχολιαζεις με μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρε Μιχαλη Χαραλαμπιδη λυσε την σιωπη σου και μιλα για να μαθουν οι σημερινοι οψιμοι ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ σε τι μπουρδελο βρισκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση