GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Όχι ξανά σε οριζόντιες λύσεις, αν όλοι κάνουν καλά τη δουλειά τους...

Ο στόχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν είναι να υπάρξουν ξανά οριζόντιες λύσεις εφόσον όλοι κάνουν σωστά τη δουλειά τ...


Ο στόχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν είναι να υπάρξουν ξανά οριζόντιες λύσεις εφόσον όλοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους.

Το βασικό κριτήριο για τη μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία όσων ενταχθούν στην κινητικότητα, θα είναι η πρόσληψή τους μέσω των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ. Σε αντίθετη περίπτωση οι πιθανότητες μετακίνησης είναι μειωμένες.

Σύμφωνα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης η προετοιμασία για τη μετακίνηση των δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στόχος είναι οι διαδικασίες διαθεσιμότητας για όλους τους υπαλλήλους να ολοκληρωθούν όσο το δυνατό συντομότερα προκειμένου να μετακινηθούν εντός του οκταμήνου.
skai.gr

4 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΙΛΑΕΙ...ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ .ΑΝΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΠΙΣΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΡΙΞΑΤΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ΣΑΝΤΕΡ ΕΡΓΑ ΜΑΓΑΛΑ ΜΑΖΥ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ . ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΩΓΩΠΙΝΑΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ.ΑΔΗΦΑΓΟΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αδύνατον να επιτευχθούν οι στόχοι, παρά τις απολύσεις και τα αβάσταχτα χαράτσια στα σπίτια των νοικοκυραίων ψηφοφόρων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και όλων των Ελλήνων. Και μετά τις γερμανικές εκλογές θα έρθουν τα χειρότερα. Η αποτυχημένη συνταγή ΝΔΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχει καταστρέψει τους Έλληνες και στέλνει στα ύψη τα ποσοστά του Τσίπρα σε ποσοστά ΠΑΣΟΚ του 1981 ( πάνω από 40% ) και στα ύψη και την Χρυσή Αυγή που θα πάει στα 20 με 25% και θα είναι δεύτερο κόμμα. Η ΝΔ θα βρεθεί σε μονοψήφια νούμερα και το ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής. Η οργή ξεχειλίζει σε όλη την Ελλάδα. Μόνο τα στημένα γκάλοπ δείχνουν άλλη εικόνα. Παντού ακούγονται βρισιές κατά των τριών κομμάτων ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, ΔΗΜΑΡ. Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θα θυμίζει την τωρινή του ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση