GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθε στον κόσμο το μωράκι του αδικοχαμένου αστυνομικού

Την ώρα που η μεγαλύτερη επιχείρηση την τελευταία 10ετία στην χώρα μας βρίσκεται σε εξέλιξη και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες, για ...


Την ώρα που η μεγαλύτερη επιχείρηση την τελευταία 10ετία στην χώρα μας βρίσκεται σε εξέλιξη και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραπετών, οι οικογένειες των δύο θυμάτων που άφησαν πίσω τους θρηνούν τον χαμό τους και αναμένουν δικαιοσύνη.

Η πιο αθώα ψυχή το τρίτο παιδί του 37χρονου Γ.Ανδριτσόπουλου, το μωράκι που δεν θα καταφέρει να γνωρίσει τον πατέρα του ήρθε στον κόσμο μόλις χθές, και η στήριξη που δείχνουν συνάδελφοι και απλός κόσμος στο δράμα που συνεχίζει να ζει η οικογένειά του είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική.
Η πρωτοβουλία να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικογένεια συνεχίζεται και με απόφαση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας αποφασίστηκε να κρατηθεί από τις μηνιαίες αποδοχές τους ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να στηρίξουν σε αυτή την δύσκολη στιγμή την σύζυγο του αδικοχαμένου συναδέλφου τους, ο οποίος έπεσε νεκρός τόσο άδικα στο καθήκον από τα πυρά των αδίστακτων κακοποιών στο Δίστομο.
Δείτε το βίντεο από το Mega:
cityvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση