GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντυπωσιακή υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης στη Σητεία - Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στη Σητεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχει...

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στη Σητεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Κ.Α.Ε.) Σητείας, 39χρονος για... καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην περιοχή της Σητείας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 39χρονου όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Οκτώ (8) δενδρύλλια κάνναβης.

• Σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούμενο από δέκα τρεις (13) λαμπτήρες φωτισμού, υλικό αντανάκλασης φωτός και θερμότητας, έξι (6) ηλεκτρικούς ανεμιστήρες και δύο (2) αεραγωγούς.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου. flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση