GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσα πήρε η Τζένιφερ Λοπέζ για να τραγουδήσει στα γενέθλια του προέδρου του Τουρκμενιστάν;

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόσφατη εμφάνιση της Τζένιφερ Λοπέζ στο πάρτυ γενεθλίων του πρόεδρου του Τουρκμενιστάν, Gurbanguly ...

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόσφατη εμφάνιση της Τζένιφερ Λοπέζ στο πάρτυ γενεθλίων του πρόεδρου του Τουρκμενιστάν, Gurbanguly Berdymukhammedov.
Συγκεκριμένα, η οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων Human Rights Foundation κατηγόρησε την διάσημη τραγουδίστρια ότι έλαβε περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολλάρια για να τραγουδήσει σε αυτό το πάρτυ. Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας Mark Young δήλωσε πως η Τζένιφερ Λοπέζ δεν θα δεχόταν αυτή την πρόταση, αν γνώριζε  την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.
Τα γεγονότα, όμως, φαίνεται να την διαψεύδουν, όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της οργάνωσης Thor Halvorssen.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, τον Ιούλιο του 2011 η Τζένιφερ Λοπέζ έλαβε 1 εκατομμύριο ευρώ από τον βιομήχανο από το Ουζμπεκιστάν Azam Aslamov, για να τραγουδήσει στον γάμο του γιου του. Στην εκδήλωση παρευρισκόταν και ο Τσετσένος πρόεδρος Ramzan Kadyrov.
Τον Σεπτέμβριο του 2012 η τραγουδίστρια είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Αζερμπαϊτζάν για 2.5 εκατομμύρια δολλάρια. Μάλιστα, λεγόταν πως η τραγουδίστρια είχε συναντηθεί με την σύζυγο του δικτάτορα, για να συζητήσουν για την διοργάνωση ενός μουσικού φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το 2014.
Τον Οκτώβριο του 2012 η Τζένιφερ Λοπέζ ταξίδεψε στην Λευκορωσία, στην μοναδική χώρα στην Ευρώπη όπου υπάρχει δικτατορία, για να εμφανιστεί σε συναυλία. Λεπτομέρειες για το ταξίδι και την διαμονή της στην πρωτεύουσα Μινσκ δεν έγιναν ποτέ γνωστές. Τον επόμενο μήνα θα πήγαινε στην Ρωσία, για να τραγουδήσει στα γενέθλια του Ρώσου αξιωματούχου Alexander Yolkin ο οποίος είχε κατηγορηθεί για διαφθορά.Μία ημέρα πριν το πάρτυ ο Yolkin συνελήφθη. Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η αμοιβή της Τζένιφερ Λοπέζ ύψους 2 εκατομμυρίων δολλαρίων ήταν προϊόν δωροδοκίας. Παραμένει άγνωστο  αν η τραγουδίστρια επέστρεψε το ποσό, αφού ακυρώθηκε το πάρτυ.
Όσο για την εμφάνιση της στο Τουρκμενιστάν, εκπρόσωπος της τραγουδίστριας δήλωσε πως ήταν πρόσκληση της τελευταίας στιγμής και επρόκειτο για ένα ιδιωτικό πάρτυ και όχι για μία δημόσια τελετή. Μάλιστα, λέγεται πως τα έξοδα τα κάλυψε μία κινέζικη εταιρεία πετρελαιοειδών. Αξίζει να σημιεωθεί πως το καθεστώς της χώρας φημίζεται για τον ολοκληρωτισμό του και την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 Τώρα η οργάνωση καλεί την τραγουδίστρια να επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε για την τελευταία εμφάνισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση