GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑΙΠΕΔ: Έντεκα επενδυτικά σχήματα για την αξιοποίηση λιμανιών

Έντεκα επενδυτικά σχήματα συνεχίζουν στη δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την εκμετάλλευση των τουριστικών λιμένων Αλί...


Έντεκα επενδυτικά σχήματα συνεχίζουν στη δεύτερη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την εκμετάλλευση των τουριστικών λιμένων Αλίμου, Νέας Επιδαύρου, τμήματος του λιμανιού της Ύδρας, όπως επίσης και του τουριστικού καταφυγίου του Πόρου, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ).
Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε επίσης την επανεκκίνηση της διαδικασίας αξιοποίησης του ακινήτου στην Αφάντου της Ρόδου.

Σύμφωνα με το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, τα προσδοκώμενα έσοδα από του διαγωνισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αξιοποίηση ακινήτων υπερβαίνουν τα 500 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναμένεται παράλληλη προσέλκυση επενδύσεων άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες αφορούν ως επί το πλείστον στην ανάπτυξη υποδομών για τα ακίνητα αυτά.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση