GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ «ετοιμάζεται» να (ξανα)χάσει το δήμο Θεσσαλονίκης...

  Η εκλογική ήττα που υπέστη η ΝΔ το 2010 στη Θεσσαλονίκη, και κυρίως ο τρόπος που προήλθε αυτή, φαίνεται πως για κάποιους, στα κεντρικά τ...

 
Η εκλογική ήττα που υπέστη η ΝΔ το 2010 στη Θεσσαλονίκη, και κυρίως ο τρόπος που προήλθε αυτή, φαίνεται πως για κάποιους, στα κεντρικά της Συγγρού και κυρίως στην τοπική ΝΔ, δεν έγινε μάθημα.
Ας πάμε λίγο πίσω στο 2010.
Η ΝΔ με επικεφαλής τον Κώστα Γκιουλέκα διεκδικεί το 2010 τον δήμο της Θεσσαλονίκης. Τα αρχικά μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά για το επιτελείο του Κ. Γκιουλέκα και το κόμμα της ΝΔ. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο Γκιουλέκας μπορεί να κερδίσει με άνεση τον Μπουτάρη με τις αμφιλεγόμενες, για πολλά θέματα, απόψεις. Δυο βδομάδες όμως πριν τις εκλογές η εικόνα άρχισε να αλλάζει κι από φαβορί που ήταν ο Γκιουλέκας, μοιάζει να δίνει μάχη στήθος με στήθος με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και της Ντόρας Μπακογιάννη. Τα επικοινωνιακά λάθη της ομάδας Γκιουλέκα, σε συνδυασμό με τον πόλεμο που δέχτηκε από προβεβλημένα στελέχη της ομάδας Παπαγεωργόπουλου, είχαν τελικά ως αποτέλεσμα να χάσει -την δεύτερη Κυριακή- το δήμο της Θεσσαλονίκης, για μια… χούφτα ψήφους.

Οι “φωστήρες” της τοπικής ΝΔ
Κι ερχόμαστε στο σήμερα. Ο Κώστας Γκιουλέκας εδώ και μερικούς μήνες έχει δηλώσει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο της Θεσσαλονίκης, του χρόνου τον Ιούνιο. Τα στοιχεία που υπάρχουν από σχετικές έρευνες, δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο σημερινός υφυπουργός Παιδείας μπορεί να κερδίσει τον Γ. Μπουτάρη. Φευ! Κορυφαία- τρόπος του λέγειν- στελέχη της τοπικής ΝΔ φαίνεται πως έχουν άλλη (;;;) γνώμη. Τα συγκεκριμένα στελέχη όχι μόνο δεν δείχνουν διατεθειμένα να στηρίξουν τον Κώστα Γκιουλέκα, αλλά τουναντίον “προωθούν” άλλη υποψηφιότητα. Όπως αυτή του… Στράτου Σιμόπουλου. Έτσι λένε τουλάχιστον στις μεταξύ τους συνομιλίες οι «φωστήρες» της τοπικής ΝΔ, ενδεχομένως εν αγνοία του Σ. Σιμόπουλου. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως ο Σ. Σιμόπουλος ουδέποτε έχει δηλώσει πως θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Για την ιστορία πάντως ο “εν δυνάμει″ υποψήφιος, όπως τον “παρουσιάζουν” κάποιοι φίλοι του, το 2012 ήταν υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης – στην καρδιά του δήμου δηλαδή – αλλά απέτυχε να εκλεγεί, παρότι από ορισμένους είχε «πλασαριστεί» ως ο «άνθρωπος» του Αντώνη Σαμαρά στην συμπρωτεύουσα. Ο Σ. Σιμόπουλος είναι σήμερα ένας από τους 11 γ.γ στο υπουργείο Ανάπτυξης. Την «υποψηφιότητα» Σιμόπουλου φέρεται, επίσης, να στηρίζει (και) ο Δ. Βαρτζόπουλος, ο οποίος, για τους μη μυημένους, έχει περάσει ένα φεγγάρι ως επικεφαλής από τη διοικούσα της ΝΔ, ενώ ήταν και τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως ποτέ να εκλεγεί. Σημειώνεται, τέλος, ότι τα στοιχεία του ρεπορτάζ αναφέρονται αποκλειστικά σε μια ενδεχόμενη αναμέτρηση Γκιουλέκα-Μπουτάρη. Κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία και πληροφορίες για το ποιος θα είναι υποψήφιος από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.
ΥΓ. Στις εκλογές του 2012, ο Κώστας Γκιουλέκας ήταν πρώτος βουλευτής στην Α΄Θεσσαλονίκης με 22692 σταυρούς, ενώ ο Στράτος Σιμόπουλος με 6403 σταυρούς δεν κατάφερε να εκλεγεί.
: http://www.kentrinews.gr/?p=3329#sthash.VU1rMPFd.dpuf

4 σχόλια

  1. Θα παρακαλούσα όπως και σε άλλα σαιτ, να δημοσιεύετε ΌΛΑ τα κείμενα μου ..Απελευθερονωντας σας από οιονδήποτε απειλή εξουσιαστική και νομική .Ότι κανένας χώρος δεν φέρει καμιά ευθύνη σε όσα γράφω η απαντώ , και παρακαλώ έχετε το ελεύθερο αν σας ζητηθούν τα πρωσικά στοιχειά μου {από θιγομένους η αρμόδιες αρχές} να της δίνετε ΕΛΕΎΘΕΡΑ....Χάρις να φέρετε καμιά ευθύνη ως χώρος η χώροι που είναι ελεύθεροι να της αναρτούν ως ΑΝΑΔΙΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ άλλο, εξάλλου με την διαδρομή μου στα νέα μέσα είμαι ΥΠΈΡ ποιος γράφει τι και όχι ο χώρος που δημοσιεύονται..

    ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΔΟΥΣ δεν φοβήθηκα ούτε φοβάμαι ΟΥΤΕ θέλω να τα ασπαστούν όσοι αφιερώνουν χρόνο να τα διαβάζουν η να τα προσπεράσου ότι τι γράφω ΠΆΝΤΑ με το όνομα και επώνυμο μου..

    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος10 Ιουλ 2013, 12:03:00 π.μ.

    Θα παρακαλούσα όπως και σε άλλα σαιτ, να δημοσιεύετε ΌΛΑ τα κείμενα μου απλευθερονωντας σας από οιονδήποτε απειλή εξουσιαστική και νομική .Ότι κανένας χώρος δεν φέρει καμιά ευθύνη σε όσα γράφω η απαντώ , και παρακαλώ έχετε το ελεύθερο αν σας ζητηθούν τα πρωσικά στοιχειά μου {από θιγομένους η αρμόδιες αρχές} να της δίνετε ΕΛΕΎΘΕΡΑ....Χάρις να φέρετε καμιά ευθύνη ως χώρος η χώροι που είναι ελεύθεροι να της αναρτούν ως ΑΝΑΔΙΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ και ΤΙΠΟΤΑ άλλο, εξάλλου με την διαδρομή μου στα νέα μέσα είμαι ΥΠΈΡ ποιος γράφει τι και όχι ο χώρος που δημοσιεύονται..

    ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΔΟΥΣ δεν φοβήθηκα ούτε φοβάμαι ΟΥΤΕ θέλω να τα ασπαστούν όσοι αφιερώνουν χρόνο να τα διαβάζουν η να τα προσπεράσου ότι τι γράφω ΠΆΝΤΑ με το όνομα και επώνυμο μου..

    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει δυναμικά τους δήμους Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης η Χρυσή Αυγή... Η οργή του κόσμου είναι τεράστια και απρόβλεπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πολυνομοσχέδιο απλά θα στείλει τον Σύριζα στο 40% και την Χρ. Αυγή στο 20 με 25% ! Απολύσεις οικογενειαρχών, φόροι στα ακίνητα ισοβίως ώστε να τιμωρηθούν όσοι έχουν χρυσοπληρώσει σε γονικές παροχές και κληρονομιές και δάνεια την περιουσία τους. Έξω ο κόσμος σιωπηλά ή φωναχτά στρέφεται προς τον Τσίπρα ή και προς την Χρυσή Αυγή. Παντού ακούγονται ύβρεις και μόνο τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων δείχνουν άλλα. Έρχεται τσουνάμι τιμωρητικό, όπως το 1981, και ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει οριστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση