GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριακό προβάδισμα της ΝΔ

Οριακό προβάδισμα 0,5% στην εκτίμηση ψήφου έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής (...


Οριακό προβάδισμα 0,5% στην εκτίμηση ψήφου έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής (Κάπα Research).
 Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 28,9% ,ο ΣΥΡΙΖΑ 28,4% , το ΠΑΣΟΚ 9,1%, οι Αν.Ελλ 5,6%, η Χρυσή Αυγή 12,1%, η ΔΗΜΑΡ 3,5% , το ΚΚΕ 6,1% και άλλο κόμμα επιλέγει το 6,2%.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός με 44,6% θεωρείται ο Α. Σαμαράς έναντι 31,4% του κ. Τσίπρα ενώ το 41,6% πιστεύει ότι καταλληλότερη κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της οικονομίας θα είναι μια συμμαχική κυβέρνηση ΝΔ έναντι 36,2% μιας συμμαχικής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το 60,6% πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων ενώ το 64,5% τάσσεται υπέρ της άρσης της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων. Το 65,2% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ.

3 σχόλια

  1. Δηλαδη μας λενε οτι υπαρχει ενα 38%(ΝΔ/ΠΑΣΟΚ)Ελληνων που συμφωνει με αυτα που σημερα γινονται στην χωρα και την κατασταση που βιωνουμε! Βεβαια το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι ο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" Σαμαρας συγκεντρωνει 44% δηλαδη τον αποδεχονται και αλλοι απο αλλα κομματα που ειναι αντιθετοι με αυτα που κανει!!!

    Για ποσο μαλακες μας εχουν!! για ποσο ζωα μας θεωρουν! εκτος και αν πραγματι ειμαστε και απλα αυτοι μας δικαιωνουν την μαλακια μας με τις δημοσκοπησεις.

    Ενω λοιπον στην κοινωνια μας το να πει καποιος την λεξη ΠΑΣΟΚ που ισοδυναμει με βρισια αυτο το κομμα εχει ανοδικη πορεία!!!ελα μ...νι στον τοπο σου και λογια μην γυρευεις.

    Τετοιος εκφυλισμος τετοια ξεφτιλα τοση σαπιλα σε αυτη την χωρα που δεν χωραει πια σε κανενα νου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΒΕΡΓΗΣ ΜΕ 75% ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΛΗ ΜΕ 50%

    ΤΗΡΗΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ +/- 5%.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ SIRINA PRODUCTION ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 35% ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες πες συνέχεια την ίδια μαλακία με τις δημοσκοπήσεις όλο και κάτι θα μείνει. Ούτως ή άλλως για πρόβατα μας έχουν ας τους ταίσουμε και κουτόχορτο να τους αποβλακώσουμε τελείως.

    Την πραγματική δημοσκόπηση θα την πάρετε στις κάλπες τότε που θα τρέχετε να μην σας χέσει ο κώλος σας.
    Βέβαια σαν καλα λαμόγια που είστε διαστρεβλοσκόποι θα βγείτε στις τηλεοράσεις και θα παρετε εκείνο το ύφος του ηλίθιου μαλάκα γεμάτο απορία τάχα δήθεν και θα αναλύετε με θράσος χιλίων κοπρόσκυλων απατεώνων ότι ο λαός την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη δεν ήταν ευχαριστημένος με την κυβέρνηση και όλα γίνανε ξεφνικά.

    Ντροπή σας ααργυρώνητοι τσογλαναράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση