GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου ο Γ. Καράμπελας

του Γιώργου Θεοχάρη. "Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το έργο των μοναχών, το πνευματικό και το υλικό, αλλά και η ηρεμία και η ...


του Γιώργου Θεοχάρη.

"Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το έργο των μοναχών, το πνευματικό και το υλικό, αλλά και η ηρεμία και η γαλήνη που εξέπεμπαν τα πρόσωπα τους ήταν κάτι μοναδικό", εξήγησε στο "Αγιορείτικο Βήμα" ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ κ. Γιάννης Καράμπελας λίγο πριν την αναχώρησή του σήμερα από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου.
Ο κ. Καράμπελας επισκέφθηκε το ιστορικό μοναστήρι του 'Αθωνα για να προσκυνήσει τα Ιερά κειμήλια και να πάρει μία πρώτη γεύση από την Αγιορείτικη ζωή. Να σημειώσουμε ότι ο γαλάζιος βουλευτής παρακολούθησε εξ ολοκλήρου τις Ιερές ακολουθίες προσευχόμενος με το 300αρη κοσμποσχοίνι του που δεν αποχωρήστηκε ούτε μία στιγμή.
"Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο Αγιο Όρος και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες", διευκρίνισε στο "Αγιορείτικο Βήμα".
Ο κ. Καράμπελας είχε και κατ' ιδίαν πνευματική συνάντηση με τον ηγούμενο Εφραίμ.
agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση