GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Τατσόπουλος (του ΣΥΡΙΖΑ) βάζει φωτιές ανοίγοντας παράθυρο συνεργασίας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...

Δεν απέκλεισε μετεκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Τατσόπουλος. "Δεν είναι τα...

Δεν απέκλεισε μετεκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Τατσόπουλος.
"Δεν είναι ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ και της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ", δήλωσε μεταξύ άλλων.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM είπε ενδεικτικά, ότι "εάν δεν βρεθούν δυνάμεις να συνεργαστούν, είτε λέγονται ΔΗΜΑΡ -αυτή που θα υπάρχει τότε- είτε από την Αριστερά είτε από την πατριωτική Δεξιά, για μένα δεν θα ήταν το ταμπού των ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ. Για πολλούς συντρόφους μου, τους περισσότερους, θα ήταν.
Και μπορείς να μου βγάλεις ανάθεμα. Αλλά δεν θα ήταν ταμπού να συνεργαστώ και με ένα κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ".
"Προφανώς τον Βορίδη τον πήρανε για ένα συγκεκριμένο άνοιγμα, που ήταν προς τα δεξιά και όχι προς το κέντρο ή την αριστερά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που, είτε συμπαθητικός είτε αντιπαθητικός, το πρώτο του "αριστερό" άνοιγμα το έκανε στα 40 του όταν πήγε από το Ελληνικό Μέτωπο που ήταν άκρα άκρα δεξιά στον ΛΑΟΣ που ήταν απλώς ακροδεξιά. Είναι σταμπαρισμένος ο Βορίδης και οι τελευταίες δηλώσεις του για τον Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ένα κλείσιμο του ματιού προς τη δεξιά", τόνισε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατσόπουλος.
Ο ίδιος πήρε θέση υπέρ του Ανδρέα Παπανδρέου και των πολιτικών επιλογών του. "Το χειρότερο που μπορεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και όλη η Αριστερά είναι να απαντήσει σε αυτή τη δαιμονοποίηση του Ανδρέα Παπανδρέου με αντίστοιχη αγιογραφία. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει κάνει και μεγάλα λάθη… Έκανε λάθη, αλλά δεν κατέστρεψε την Ελλάδα ή κατεδάφισε την υπέροχη προηγούμενη Ελλάδα. Αντίθετα, έβαλε στην ατζέντα πράγματα που δεν υπήρχαν, όπως το κοινωνικό κράτος. Πράγματα που δεν είναι δημοφιλή ούτε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ", είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος επέμεινε στη διατυπωμένη άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ κλείνει το μάτι στην Ακροδεξιά. "Κλείνει το μάτι εδώ και πάρα πολύ καιρό στην Ακροδεξιά. Είτε με τις δηλώσεις Βορίδη ή Πολύδωρα ή όποιες άλλες, καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποια είναι η θέση αυτών των παιδιών στην Ελλάδα" δήλωσε.

2 σχόλια

  1. ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ, ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 30% ΑΠΟ ΤΟ 2014. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ( ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ), ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ !!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ! Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ.


    Το έτος εξόδου στη σύνταξη θα αποτελεί βασικό κριτήριο για τις διακυμάνσεις στο ποσό του εφάπαξ.

    Aλλάζει από το 2014 ο τρόπος υπολογισμού του βοηθήματος στο σύνολο των Ταμείων Πρόνοιας ενώ οι αλλαγές θα οδηγήσουν κατά μέσο όρο σε περικοπές της τάξης του 20% (χωρίς να αποκλείονται μεγαλύτερες μειώσεις).

    Μέχρι τις 27 Ιουλίου θα πρέπει η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί (και η οποία αποτελείται από 15 μέλη) να παραδώσει το πόρισμα για την εφαρμογή της νέας βάσης υπολογισμού του βοηθήματος. Στόχος είναι να διαπιστωθεί το αν πρέπει να υπάρξουν τροποποιήσεις στον μαθηματικό τύπο με βάση τον οποίο θα καταβάλλεται το βοήθημα από τις αρχές της νέας χρονιάς.

    Ουσιαστικά, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, το καταβαλλόμενο εφάπαξ δεν θα είναι σταθερό, αλλά θα μπορεί να παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις ανάλογα με το έτος εξόδου στη σύνταξη.

    Μεταξύ άλλων προβλέπεται η δημιουργία «ατομικών μερίδων» για τους ασφαλισμένους, ενώ για τον υπολογισμό του βοηθήματος θα λαμβάνεται υπόψη και ο συντελεστής βιωσιμότητας του Ταμείου.

    Μία τέτοια εξέλιξη θα οδηγήσει σε δραστική περικοπή του εφάπαξ σε Ταμεία με έντονο οικονομικό πρόβλημα, όπως των δημοσίων υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε εκεί στο σύριζα τι ρόλο τραβάτε;
    για να καταλάβουμε και εμείς όλοι..

    Αν λοιπών τα βάλω κάτω δημοκρατικά κάποιοι φοβούνται την εξουσία; μια ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ--ΜΙΑ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ--ΜΙΑ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ...αυτό το παιγνίδι βολεύει ΟΛΟΥΣ και για όλα...

    στα δικά μου μάτια ΔΥΟ κόμματα είναι σταθερά το Κ.Κ.Ε και Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ..Όμως υπάρχει μια διαφορά το Κ.Κ.Ε είναι σταθερό χρόνια τώρα για την Χρύση αυγή δεν ξέρω που το πάνε .. θα κάνω μια απλή εκτίμησης δικιά μου ,όλα αυτά λειτουργούν ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και γιατί; Ο ΘΥΜΟΣ του κόσμου θα φέρει την ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ στο 40% κύριε Ταστόπολουλε ...το συμπέρασμα {που είναι προσωπικό} δώσατε + 5% στην Χρύση αυγή ... Μπράβο και εις ανώτερα ... η ηλιθιότητα ΌΛΟΝ εσάς ΕΚΕΙ στον ΣΥΡΙΖΑ σας κάθε μέρα μας διαλύει... ΕΥΓΕ...

    Η Ο.Π.Λ.Α Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση