GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγία Παρασκευή Ιαλυσού Ρόδου - Φωτορεπορτάζ και video με την αφήγηση του θαύματος της Αγίας

Για ακόμη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι στην Ιερά Μονή της Αγίας Παρασκευής στην Ιαλυσό Ρόδου. Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013...


Για ακόμη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι στην Ιερά Μονή της Αγίας Παρασκευής στην Ιαλυσό Ρόδου.
Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013, παραμονή της γιορτής, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και αμέσως μετά ακολούθησε γλέντι και χορός με μπροστάρη τον ΓΑΣ Ιάλυσος !

Την επόμενη ημέρα το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι κοντά στο μοναστήρι βρίσκεται το πέτρωμα με την εικόνα της Αγίας Παρασκευής το οποίο βρήκαν αγρότες της περιοχής καθώς όργωναν και κοντά σε αυτό έχτισαν το ομώνυμο μοναστήρι.
Μάλιστα το θαύμα της ανεύρεσης του πετρώματος το εξιστορεί στην κάμερα του www.allaksogolies.gr η κτήτορας του Μοναστηριού κυρία Μαριέττα Τελώνη, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως όταν ο Παππούς της επιχείρησε να μεγαλώσει το εκκλησάκι, εμφανίστηκε στον ύπνο του η Αγία Παρασκευή η οποία του είπε “μην με μετακινήσετε γιατί διαφορετικά θα σας κάνω μεγάλο κακό” και έμεινε ως έχει.
Δείτε το video με τους περσινούς εορτασμούς και την αφήγηση της ιστορίας του Μοναστηριού – Πετρώματος :
allaksogolies.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση