GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δράση: Η παραίτηση Σταυρίδη δεν αίρει τις κυβερνητικές ευθύνες για ΟΠΑΠ

Η παραίτηση του κ. Σταυρίδη δεν αίρει τις κυβερνητικές ευθύνες για τα θέματα που χειρίστηκε το ΤΑΙΠΕΔ, τα οποία χρήζουν ελέγχων, σχολιάζ...

Η παραίτηση του κ. Σταυρίδη δεν αίρει τις κυβερνητικές ευθύνες για τα θέματα που χειρίστηκε το ΤΑΙΠΕΔ, τα οποία χρήζουν ελέγχων, σχολιάζει η ΔΡΑΣΗ (με την οποία ήταν υποψήφιος ο κ. Σταυρίδης), αναφορικά με την απομάκρυνση του Στ. Σταυρίδη από το ΤΑΙΠΕΔ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Δράση επικροτεί την απόφαση του κ. Στουρνάρα να ζητήσει την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Σταυρίδη. Τόσο όμως η αφορμή της παραίτησης, όσο και η σχετική πρωτοβουλία, δεν αίρουν τις ευθύνες της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα, για τα ουσιαστικά θέματα που χειρίστηκε τόσο το ΤΑΙΠΕΔ όσο και η επιλεγμένη από την κυβέρνηση διοίκηση του ΟΠΑΠ, τα οποία χρήζουν πάσης φύσεως ελέγχων.

Ελέγχους που η Δράση θα επιδιώξει με κάθε θεμιτό μέσο.

Οι αποκρατικοποιήσεις είναι ένα από τα κλειδιά του μέλλοντός μας και ο τρόπος που προωθούνται από την κυβέρνηση, με διαγωνισμούς που έχουν μόνο ένα τελικό προσφέροντα ή με προηγούμενες αναθέσεις σε προμηθευτές, που καταγγέλουν ως σκανδαλωδώς ασύμφορες οι τελικοί αγοραστές, κάθε άλλο παρά δημιουργεί τις συνθήκες εμπιστοσύνης που απαιτούνται για να λειτουργήσουν προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και του απλού Έλληνα πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση