GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε στη διάρκεια της δίκης κατηγορούμενος για απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας με λεία 11 εκατ. ευρώ

Κατέληξε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην αίθουσα Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κατηγορούμενος στην υπόθεσης της απάτης α...

Κατέληξε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην αίθουσα Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κατηγορούμενος στην υπόθεσης της απάτης από το ΙΚΑ Καλλιθέας.

Ο Παναγιώτης – Αλέξανδρος Αιματίδης, σύζυγος της επίσης κατηγορούμενης υπαλλήλου Χρυσούλας Φέρρα, κατά την ακροαματική διαδικασία η οποία συνεχίστηκε σήμερα για πρώτη ημέρα μετά μια σύντομη διακοπή λόγω του καλοκαιριού, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό, .

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρός.

Ο κατηγορούμενος ήταν προφυλακισμένος όπως η σύζυγός του και οι τέσσερις ακόμη υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας, μαζί με το σύζυγο της μιας εξ' αυτών για την απάτη με τη χορήγηση παράνομων επιδομάτων που φέρεται να είχε ζημιώσει τον ασφαλιστικό οργανισμό με τουλάχιστον 11 εκατομμύρια ευρώ.

Οι προσωρινά κρατούμενοι κατηγορούμενοι σε λίγες ημέρες συμπληρώνουν 18 μήνες προφυλάκισης και πρόκειται να αποφυλακιστούν.

Ηδη, ο εισαγγελέας Εφετών Περικλής Δράκος με πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας είχε ζητήσει την αποφυλάκιση των κατηγορούμενων με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση