GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Αυγούστου

Κριός Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα, οπού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να διακριθείτε ή για να κάνετε μ...

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα, οπού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να διακριθείτε ή για να κάνετε μια σημαντική επιτυχία. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Να ξέρετε όμως, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες. Σχεδιάστε μια πιο οργανωμένη τακτική για να αντιμετώπισετε ορισμένα προβλήματα που θα προκύψουν στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Ταύρος

Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από όλους, προβάλλετε τις ικανότητες σας. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας ενθουσιάσει. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στον σύντροφο σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα, που θα σας ανανεώσουν. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας και τα λόγια που λέτε.

Δίδυμοι

Στον οικονομικό σας τομέα, μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε απώλειες και θα πιεστείτε πολύ για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Σχέδια που έχουν σχέση, με έναν έρωτα, με τα παιδιά ή με τα επαγγελματικά, καθυστερούν το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει περιοριστή την αισιοδοξία σας. Τα ζητήματα καριέρας δεν θα αφήσουν και πολλά περιθώρια για να ασχοληθείτε ιδιαιτέρα με την προσωπική σας ζωή. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να βάλετε τη ζωή σας σε σταθερές βάσεις. Φίλοι, συλλογική δουλειά, νέοι στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν και ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Καρκίνος

Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά χωρίς όμως να έχουν εκλείψει οριστικά όλες οι σκιές. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Περιορίστε την όποια τάση σας για υψηλούς στόχους στα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας.

Λέων

Θα αντιμετωπίστε κάποιες κόντρες με συναδέλφους αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε μεγάλη διάσταση στα πράγματα. Θα πρέπει να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση και να αδράξτε τις ευκαιρίες, πριν τις εκμεταλλευτούν άλλοι. Οι προκλήσεις μπορεί να γίνουν τόσο απρόβλεπτες που θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά και οι αντοχές σας. Όσοι όμως έχετε μια σταθερή σχέση, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά την πορεία της σχέση σας και θα κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο σας. Το τελευταίο διάστημα σας απασχόλησαν και συνεχίζουν να σας απασχολούν ζητήματα καριέρας και επαγγελματικών επιδιώξεων.

Παρθένος

Ενώ η ερωτική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Ο ερωτικός τομέας θα βρίσκετε στο ζενίθ. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες.

Ζυγός

Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να μετριάσετε τη ζήλια σας και να δείτε πιο χαλαρά τα πράγματα. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι μπερδεμένα. Το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρα. Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας και λάβετε σοβαρά υπόψη σας τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται, αν δεν καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες. Στον επαγγελματικό σας τομέα, το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, γι΄ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εντάσεις στο χώρο σας. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βρείτε λύσεις από κοινού με τον σύντροφο σας, για τα προβλήματα που έχετε και θα καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Τοξότης

Αγαπητοί αδέσμευτοι αλλάξτε διάθεση και η τύχη δε θα αργήσει να σας χαμογελάσει. Επαγγελματικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους υφιστάμενους σας. Μην επιτρέψετε στους φόβους και τις ανασφάλειές σας να δηλητηριάσουν τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οργανώστε και μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι στο χέρι σας είναι να διώξετε τις αμφιβολίες που έχει ο σύντροφος σας, για την πορεία της σχέσης σας.

Αιγόκερως

Αυτή την περίοδο θα εργαστείτε σκληρά αλλά στο τέλος θα αναγνωριστούν οι κόποι σας και θα εισπράξετε ηθική και υλική ανταμοιβή από τους ανωτέρους σας. Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς αυτές οι ημέρες κρύβουν και κάποιες εκπλήξεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βάλλετε γερές βάσεις για να αντέξουν από την φθορά του χρόνου. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε.

Υδροχόος

Αναζητήσετε καινούργιους τρόπου,ς για να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για την επέκταση της δουλειάς σας. Ευνοούνται οι επαφές, οι γνωριμίες καθώς και οι υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών. Μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Όσον αφορά την καριέρα σας, να ξέρετε ότι θα περάσετε δυσκολίες, εμπόδια, και ανατροπές αλλά στο τέλος θα είναι για το καλό σας. Στα συναισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας.

Ιχθείς

Όσοι επιμείνετε όμως στους στόχους σας θα έχετε καλά αποτελέσματα έως και αξιόλογες ευκαιρίες. Προσέξτε στο τέλος της εβδομάδος για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, περνάτε μια περίοδο που οι σχέσεις σας συγκεντρώνουν όλες τις προοπτικές για επιτυχία αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποια θέματα που θα προκύψουν. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Συγχρόνως θα αρχίσετε να αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν στην καθημερινότητα σας και θα κρατήσετε δίπλα σας αυτούς που πραγματικά αξίζουν και είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση