GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων ΗΛΠΑΠ για τον θάνατο του 18χρονου...

Στην προσωρινή διακοπή λειτουργίας της γραμμής 12 Ζάππειο - Περιστέρι προχώρησε την Τετάρτη ο ΗΛΠΑΠ. Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρο...

Στην προσωρινή διακοπή λειτουργίας της γραμμής 12 Ζάππειο - Περιστέρι προχώρησε την Τετάρτη ο ΗΛΠΑΠ.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των εργαζομένων, Ν. Ξυδάκης, κατήγγειλε επιθέσεις σε οδηγούς τρόλεϊ στη γραμμή, την Τετάρτη το βράδυ, μετά το τραγικό περιστατικό του θανάτου του 18χρονου, που πήδηξε από το όχημα εν κινήσει επειδή δεν είχε εισιτήριο.
Ο κ. Ξυδάκης αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχονται μέσω των ΜΜΕ ο ελεγκτής και ο οδηγός του τρόλεϊ, αναφέροντας ότι "κανάλια και site έχουν πέσει σε δυο ανθρώπους που δεν ξέρουμε αν είναι φταίχτες, ένας σίγουρα δεν είναι (σ.σ ο οδηγός) αν κηρυχθούν αθώοι ποιος θα τους δικαιώσει;"
Ακόμη, τόνισε ότι κατά τη γνώμη του, ο άνεργος δεν μπορεί να πληρώνει εισιτήριο, καθώς οι συγκοινωνίες είναι δημόσιες.
"Εύχομαι να μην ξεχαστεί το περιστατικό να γίνει παράδειγμα για να δούμε τι μπορεί να γίνει καλύτερο", σημείωσε.
Για κανιβαλική συμπεριφορά των ΜΜΕ έκανε λόγο, ο γγ. Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος.
"Πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην υπερβολική αυστηρότητα και την χαλαρότητα στον έλεγχο των εισιτηρίων. Και οι έλεγχοι πρέπει να γίνονται, και οι ελεγκτές πρέπει να σέβονται την προσωπικότητα του καθενός. Δεν δικάζουμε κανέναν", δήλωσε, διευκρινίζοντας πως οι ελεγκτές παίρνουν ποσοστό επί του προστίμου, και πάντα στο πλαίσιο που επιβάλει το ενιαίο μισθολόγιο.
"Από ένα ποσοστό και μετά οι άνθρωποι δεν αμείβονται παραπάνω", σημείωσε.

5 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΣΑΝ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΦΟΡΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΟΛΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάσταρδοι που κυβερνάτε το αίμα του να πέσει στα κεφάλια των παιδιών σας όταν γίνουν δέκα εννιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκείνος ήταν τζαμπατζής
    που τελικά το πλήρωσε,
    όμως αυτή του πνεύματος
    αγιάτρευτα μας πλήγωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tελικά κανείς μας δεν πάει στην ουσία του πράγματος! Η κοινή λογική (που δυστυχώς οι Έλληνες έχουμε χάσει πλήρως) λέει τα εξής απλά:
    1. Ο ελεγκτής έκανε σωστά τη δουλειά του. Εσύ συνπολίτη που καταριέσαι, στη θέση του τι θα έκανες?
    2. Ο οδηγός πυυ συνελήφθη σε μια επίδειξη άκρας υποκρισίας του Ελληνικού κράτους είναι εντελώς αθώος.
    3. Η φράση του «προέδρου των εργαζομένων» ότι οι άνεργοι δεν πρέπει να πληρώνουν εισητήριο, είναι σκέτη μαλακία. Από πότε τα εισητήρια τα καθορίζει το ύψος του εισοδήματος. Μήπως και οι υψηλά αμειβόμενοι να πληρώνουν τετραπλάσιο εισητήριο?
    4. Και το κυριότερο: Όταν οι μισθοί στην Ελλάδα είναι πλέον 300 και 400 ευρώ το μήνα, είναι αδιανόητο το ύψος της τιμής των Μέσων Μαζικής Μετακίνησης. ΟΡΘΑ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ! ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΉΔΕΣ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΩΣ ΚΑΙ ΠΥΛΗ ΕΞΟΔΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση