GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τραγωδία με τον νεκρό 19χρονο για ένα εισιτήριο...

Τραγική κατάληξη είχε η απόπειρα ενός νέου παιδιού να αποφύγει το πρόστιμο ύστερα από έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλει... Το περιστατικό...


Τραγική κατάληξη είχε η απόπειρα ενός νέου παιδιού να αποφύγει το πρόστιμο ύστερα από έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλει...
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης λίγο πριν από τις 11.00, σε τρόλει που εκτελούσε το δρομολόγιο Ζάππειο – Αγιος Ιερόθεος.
Ο έλεγχος των εισητηρίων ξεκίνησε ενώ το τρόλει διένυε την οδό Παναγή Τσαλδάρη, στο ύψος του αριθμού 16, στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο έλεγχος δεν πρόλαβε καν να διενεργηθεί αφού ο 18χρονος, αμέσως μόλις αντελήφθη τον ελεγκτή, πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω από το όχημα, ενώ αυτό ήταν εν κινήσει.
Υπάρχει ωστόσο και διαφορετική εκδοχή, κατά την οποία ο ελεγκτής κατευθύνθηκε προς τον νεαρό και αφού κατόπιν του ελέγχου διεπίστωσε ότι εκείνος δεν είχε εισιτήριο αλλά ούτε και χρήματα να πληρώσει το πρόστιμο, τού ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί έως το τέρμα της διαδρομής.
Κατά την εκδοχή αυτή υπήρξε συμπλοκή με τον ελεγκτή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 18χρονος «πήδηξε» έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.
Ο 19χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Aγία Όλγα» και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Εκεί, τα ξημερώματα της Τετάρτης, άφησε την τελευταία του πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση