GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο "κλέφτης των παρκομέτρων"- Σε οκτώ χρόνια έκλεψε 210.000 δολάρια

Σε 2,5 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο μηχανικός παρκομέτρων, Τζέιμς Μπαγκαρότσο από τις ΗΠΑ, διότι, απέσπασε από τα μηχανήματα περίπου ...

Σε 2,5 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο μηχανικός παρκομέτρων, Τζέιμς Μπαγκαρότσο από τις ΗΠΑ, διότι, απέσπασε από τα μηχανήματα περίπου 840.000 νομίσματα συνολικής αξίας 210.000 δολαρίων σε διάστημα 8 ετών, τα οποία τοποθετούσε και σε μια σακούλα στο φορτηγό του.
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο ίδιος απέδωσε την πράξη του αυτή στον εθισμό του στον τζόγο, πιθανότατα τους κουλοχέρηδες αν κρίνουμε από τη... λεία του, αλλά το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά και του «έριξε» 2,5 χρόνια φυλακή.
Στο τέλος του μήνα, μάλιστα, το δικαστήριο της Νέας Υόρκης θα εκδικάσει την υπόθεση ενός συναδέλφου – ανταγωνιστή του Μπαγκαρότσο, του Λόρενς Τσάρλς, ο οποίος παραδέχθηκε πως έχει κλέψει με τον ίδιο τρόπο νομίσματα αξίας 15.000 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση