GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Πέμπτης 22 Αυγούστου

Κριός Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Μπορείτε τώρα να σκεφτείτε λ...

Κριός

Μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να αποφύγετε τις πισώπλατες ενέργειες. Μπορείτε τώρα να σκεφτείτε λύσεις και να κάνετε τους κατάλληλους χειρισμούς για να ωφεληθείτε και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζετε περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Τα άστρα προβλέπουν για τα ερωτικά σας, ότι οι δεσμευμένοι θα βιώσετε έντονες στιγμές πάθους και αγάπης με τον σύντροφο σας και θα πάρετε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία.

Ταύρος

Αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και κινηθείτε με προσεκτικά βήματα. Ένα παρασκήνιο υπάρχει σε βάρος σας γι αυτό προσέχετε το τι λέτε και σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας δεν σας ικανοποιούν πια, αφού οι ανάγκες σας ολοένα μεγαλώνουν και θα αποφασίσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας. Κάποιοι άλλοι θα κλιθείτε εκ των πραγμάτων να επανεξετάσετε την πορεία και τις προοπτικές στον συναισθηματικό σας τομέα. Νέα δεδομένα θα αρχίσουν να δημιουργούνται στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Αξιολογήστε τους στόχους και τις κινήσεις σας με πολύ προσοχή προκειμένου να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος. Δείξτε υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα πάρετε την επιβράβευση που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν. Παράλληλα θα σας αναθέσουν και νέες ευθύνες,πράγμα που θα σας αγχώσει.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε την δύναμη και την αυτοπεποίθηση που θα σας διακατέχει αυτό το διάστημα και πάρτε τις αποφάσεις σας. Θέλετε από καιρό να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν, αλλά όλο το αναβάλλετε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες αλλά δεν θα σας ενθουσιάσουν τόσο πολύ για να απαρνηθείτε την ελευθερία σας.... Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα χαρείτε τον έρωτα με τον σύντροφο σας κάνοντας συνεχώς καινούργια πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Συνεργασίες ή και σημαντικές επεκτατικές κινήσεις που είχατε προγραμματίσει το προηγούμενο διάστημα και δεν ολοκληρωθήκαν, τώρα παρουσιάζουν δυσκολίες.

Λέων

Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν ιδιαίτερα για την επαγγελματική σας καταξίωση. Προς το τέλος της εβδομάδος κάποιο φιλόδοξο σχέδιο σας φαίνεται ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί και αυτό δίνει φτερά στα όνειρα σας και ανεβαίνει η αισιοδοξία σας. Στα επαγγελματικά σας, η αυτοσυγκέντρωση σας θα είναι αυξημένη, πράγμα που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάποιους στόχους. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένο,ι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής. Στον οικονομικό σας τομέα, φροντιστε να μη σας πιάσει η αγοραστική σας μανία και βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

Ανάλογα με το βαθμό προετοιμασίας που έχετε κάνει θα είναι και τα αποτελέσματα. Αυτό το διάστημα τα έξοδα σας θα αυξηθούν, κυρίως αυτά που σχετίζονται με τη ψυχαγωγία σας. Είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε λύσεις στα όποια τυχόν προβλήματα είχατε με μια προϋπάρχουσα σχέση. Επιπλέον αρχίζει μια καλή περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία.

Ζυγός

Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει με έντονο τρόπο. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του μήνα! Θα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, πρόσεξε πολύ πριν δώσεις τις οριστικές απαντήσεις. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μια σταθερή σχέση θα πρέπει να σταματήσετε να ασκείτε έντονη κριτική στο ταίρι σας γιατί θα ψυχραθεί και θα απομακρυνθεί.

Σκορπιός

Ανατροπές ή και έλλειψη συνεννόησης με συνεργάτες στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανές. Βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε σχέσεις ασφαλείας τόσο με τα μέλη της οικογενείας σας όσο και με άτομα στο χώρο της δουλειάς σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα, οπού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να διακριθείτε ή για να κάνετε μια σημαντική επιτυχία. Ευθύνες και υποχρεώσεις θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη και σε πολλές περιπτώσεις θα αποτελέσουν μια θηλιά στο λαιμό. Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας.

Τοξότης

Ελέγξτε μια συναισθηματική φόρτιση που θα έχετε αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσετε έτοιμοι για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Όσοι είσαστε μόνοι, προετοιμαστείτε γιατί θα κάνετε πολλές γνωριμίες αυτή την βδομάδα και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, για να σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσετε τα παλιά σας χρέη.

Αιγόκερως

Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, θα σας πλησιάσει και θα σας εκφράσει τα βαθιά συναισθήματα που τρέφει για το πρόσωπο σας. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Παράλληλα θα βρείτε νέες μεθόδους γιαι την πραγματοποίηση των στόχων σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε καινούργια έξοδα. Στον οικονομικό σας τομέα, κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι ή ακόμη κάποιοι φουσκωμένοι λογαριασμοί θα παρουσιαστούν και θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα.

Υδροχόος

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή αν θα πρέπει να γίνει αυτό κινηθείτε με επιφυλακτικότητα και μεθοδικότητα. Διαφορετικό φαίνεται να είναι το καλοκαίρι σε σχέση με αυτά που υπολογίζατε. Εσείς που είσαστε μόνοι προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας και δεν πρέπει να γίνετε εριστικοί απέναντι σε όλους. Καλύτερα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφο σας, εκφράζοντας του τις σκέψεις και τις αμφιβολίες που έχετε.

Ιχθείς

Θα αντιμετωπίστε κάποιες κόντρες με συναδέλφους αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε μεγάλη διάσταση στα πράγματα. Θα πρέπει να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση και να αδράξτε τις ευκαιρίες, πριν τις εκμεταλλευτούν άλλοι. Οι προκλήσεις μπορεί να γίνουν τόσο απρόβλεπτες που θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά και οι αντοχές σας. Όσοι όμως έχετε μια σταθερή σχέση, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά την πορεία της σχέση σας και θα κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο σας. Το τελευταίο διάστημα σας απασχόλησαν και συνεχίζουν να σας απασχολούν ζητήματα καριέρας και επαγγελματικών επιδιώξεων.

Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση