GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Δευτέρας 26 Αυγούστου

Κριός Οι σκοποί και οι στόχοι σας, όπως και κάποιες φιλοδοξίες που στοχεύετε εδώ και καιρό, σήμερα είναι εμφανές ότι θα πραγματωθούν, αλλ...

Κριός

Οι σκοποί και οι στόχοι σας, όπως και κάποιες φιλοδοξίες που στοχεύετε εδώ και καιρό, σήμερα είναι εμφανές ότι θα πραγματωθούν, αλλά όμως η μεγάλη σας επιθυμία για μεγαλύτερη πρόοδο φέρνει στο προσκήνιο κάποια νέα απρόβλεπτα εμπόδια και κάποιες δυσκολίες. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε και να περιορίσετε τα έξοδα σας. Το ενδιαφέρον σας παράλληλα θα στραφεί στο κοντινό σας περιβάλλον και θα σφίξετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

Ταύρος

Εμπόδια, καθυστερήσεις και ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να συμβούν στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει με έντονο τρόπο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αναζητήσετε νέους τρόπους για την αύξηση των εισοδημάτων σας.

Δίδυμοι

Διανύετε μια αρκετά πιεστική περίοδο η οποία φαίνεται ότι θα διατηρηθεί όλο το καλοκαίρι. Ευκαιρίες οικονομικού χαρακτήρα που μπορεί να προκύψουν αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιθανόν να ακυρωθούν ή ακόμη χειρότερα να κρύβουν παγίδες. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα, άλλοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα υποδεχθείτε έναν απόγονο. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επικρατεί ένα κλίμα ανασφάλειας, καθώς θα βλέπετε τις ανάγκες σας ολοένα να μεγαλώνουν.

Καρκίνος

Θα παρουσιαστούν σοβαρά προβλήματα που θα κλονίσουν κάποιες από τις συνεργασίες σας γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσετε. Μόνο έτσι θα πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας και θα εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, οι συγκυρίες θα φέρουν κοντά σας παλαιότερες σχέσεις, που νομίζατε ότι είχαν λήξει. Προσπαθήστε να καταλάβετε το τι σκέφτονται οι συνεργάτες σας προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.

Λέων

Θα καταπιαστείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να γίνετε πιο δυναμικοί και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και να αναζητήσετε τρόπους για να τις καλύψετε. Όσοι είστε αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα θα προβληματιστείτε με κάποια έκτακτα έξοδα που θα βγουν, αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις και θα τακτοποιήσετε όλα. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν έκτακτα έξοδα τα οποία θα σας θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση εξελίσσεται ή θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και να ρίξετε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει. Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις μετανιώσετε. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, περνάτε μια περίοδο που οι σχέσεις σας συγκεντρώνουν όλες τις προοπτικές για επιτυχία αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποια θέματα που θα προκύψουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες.

Ζυγός

Αν υπάρξουν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο με λίγη καλή διάθεση θα μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπίες. Αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις και μάθετε να κάνετε υπομονή. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις γνωριμίες που έχετε και δεν θα χάσετε. Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Σκορπιός

Η καλύτερη λύση θα ήταν να περιμένετε το φθινόπωρο για να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Μάθετε να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και δεν θα χάσετε. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε τώρα θα έχουν σημαντικά οφέλη και μακροπρόθεσμα. Παράλληλα, θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα κινηθείτε πιο άνετα, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας.

Τοξότης

Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν ιδιαίτερα για την επαγγελματική σας καταξίωση. Προς το τέλος της εβδομάδος κάποιο φιλόδοξο σχέδιο σας φαίνεται ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί και αυτό δίνει φτερά στα όνειρα σας και ανεβαίνει η αισιοδοξία σας. Στα επαγγελματικά σας, η αυτοσυγκέντρωση σας θα είναι αυξημένη, πράγμα που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κάποιους στόχους. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένο,ι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής. Στον οικονομικό σας τομέα, φροντίστε να μη σας πιάσει η αγοραστική σας μανία και βγείτε εκτός προυπολογισμού.

Αιγόκερως

Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, επαφές, με συγγενείς ή φίλους θα γεμίσουν το πρόγραμμά σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του γιατί θα σας βοηθήσει να τον πλησιάσετε πιο πολύ και να κερδίσετε πάλι την εμπιστοσύνη του.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά δείχνουν να είναι σε ισορροπία, προσέξτε λίγο τα έξοδά σας. Αντιθέτως μπορείτε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που είχατε αφήσει πίσω σας. Οι δεσμευμένοι που περάσατε με επιτυχία τους κραδασμούς των τελευταίων ετών θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο και θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να επεκτείνετε τη δουλειά σας.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες με τα κατάλληλα άτομα προκειμένου να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διώξτε τα ταμπού που έχετε και απολαύστε περισσότερο τον έρωτα. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί.

Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση