GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Τετάρτης 28 Αυγούστου

Κριός Επίσης πάρτε κάποιες αποφάσεις που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε στενά τις τωρινές απαιτήσεις στις σχέσεις σας με τους άλλου...

Κριός

Επίσης πάρτε κάποιες αποφάσεις που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε στενά τις τωρινές απαιτήσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όπως και στη ζωή σας γενικότερα. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με φίλους και καλή παρέα. Προτάσεις και συνεργασίες που ενδεχομένως θα προκύψουν αυτήν την εποχή θα πρέπει να εξεταστούν σοβαρά. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν για αρκετούς από εσάς να αποτελούν πονοκέφαλο ενώ σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά.

Ταύρος

Εσωτερικά διλήμματα που ενδεχομένως είχατε και αφορούσαν θέματα καριέρας ξεπερνιούνται και θα γίνετε πιο αποφασιστικοί. Μη διστάσετε να κάνετε μερικές αλλαγές στη καθημερινότητα σας ώστε να τη βελτιώσετε. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία.

Δίδυμοι

Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είναι μια καλή εποχή για να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας ζωή και να βάλετε γερές βάσεις. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα νιώθετε προστατευτικά απέναντι σε ανθρώπους που θεωρείτε ότι σας χρειάζονται. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση.

Καρκίνος

Κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Αρκετοί από εσάς θα έχετε την τάση να μείνετε μόνοι και να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται στους περισσότερους από εσάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, αρκεί να το επιδιώξετε. Ο σύντροφος σας νιώθει πολύ πιεσμένος και προβληματισμένος το τελευταίο καιρό από την στάση που έχετε απέναντι του. Ο χρόνος για την προσωπική ζωή μοιάζει να είναι περιορισμένος.

Λέων

Οι σημαντικότεροι τομείς της ζωής σας δέχονται θετικές επιρροές και θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε αρκετά προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ευτυχία. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν.

Παρθένος

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Στα οικονομικά σας, αν χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, θα καταφέρετε να καλύψετε κάποιες ανάγκες σας.

Ζυγός

Θα δείτε ότι δεν χρειάζεστε πλέον την στήριξη των άλλων, για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Θα πιεστείτε λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Όσοι έχετε εκκρεμότητες με τις οικογενειακές σας σχέσεις είναι μια καλή χρονική στιγμή για να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις και να μην μπορείτε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Τώρα θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τις αληθινές σας δυνάμεις και να ξεμπλέξετε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να οργανώστε τις κινήσεις σας στους σημαντικότερους τομείς της ζωή σας. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γευτείτε νέες ερωτικές εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν. Ο χώρος της εργασίας σας θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα προσπαθήστε, να βελτιώσετε το επίπεδο επαφής, με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Στην ερωτική σας ζωή, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί για την κοινή πορεία με το ταίρι σας.

Τοξότης

Από την μια θα αισθάνεστε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο και από την άλλη θα υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις. Δεν είναι καλή περίοδος για καινούργια ανοίγματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ζημειωθείτε. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Η πνευματική σας διαύγεια θα σας δώσει επιχειρήματα για να αντικρούσετε τους αντιπάλους σας. Θα σας απασχολήσουν, κάποιες παρελθοντολογικές υποθέσεις, που θα πρέπει να τις επιλύσετε άμεσα, για να μη σας ταλαιπωρήσουν ξανά.

Αιγόκερως

Από την μια παρουσιάζονται κάποιες δελεαστικές ευκαιρίες ή προοπτικές και από την άλλη συμβαίνουν ανατροπές που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο, καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα, όπου θα σας δώσει την ευχέρεια να μπορέσετε να θέσετε τους δικούς σας όρους. Μην ασκείστε αυστηρή κριτική στους γύρω σας και συμβιβαστείτε με την υπάρχουσα κατάσταση στη δουλειά σας. Προσέξτε πως θα χειριστείτε κάποια θέματα που θα προκύψουν γιατί πολλοί είναι αυτοί μέσα στο χώρο σας που περιμένουν να κάνετε μια λανθασμένη κίνηση. Στα ερωτικά σας είναι καιρός να ξεφύγετε από περιττές συναισθηματικές συνδέσεις και να ανανεωθείτε ριζικά.

Υδροχόος

Επαγγελματικά, προσωπικά αλλά και κάποια θέματα υγείας δεν αποκλείεται να σας απασχόλησαν έντονα. Νέες γνωριμίες θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα σας. Προσπαθήστε να του εξηγήσετε και φροντίστε να του διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνει. Τα πολύ προσωπικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα.

Ιχθείς

Διανύετε μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της χρονιάς. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ούτε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή θέλετε να γίνουν όλα τώρα. Οι δύσκολες αστρολογικές συγκυρίες της καλοκαιρινής περιόδου δεν φαίνεται να άγγιξαν τους περισσότερους από εσάς. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα, υπάρχει κίνδυνος ζημιών. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν δυο διαφορετικές τάσεις.

Πηγή: zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση