GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεθυσμένος αστυνομικός πέταξε στο πεζοδρόμιο 7 μηνών μωρό και το έστειλε στο νοσοκομείο!

Τα πιο απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Κίνα όπου πριν από λίγες μέρες, ένας αστυνομικός σε κατάσταση μέθης πλησίασε ένα ζευγάρι με ένα...



Τα πιο απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Κίνα όπου πριν από λίγες μέρες, ένας αστυνομικός σε κατάσταση μέθης πλησίασε ένα ζευγάρι με ένα μωρό επτά μηνών στην αγκαλιά, το χάιδεψε και αμέσως μετά το άρπαξε και το πέταξε με δύναμη στο πεζοδρόμιο, προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις!


Ευτυχώς τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά και έτσι, μετά από λίγες μέρες νοσηλείας, το μωρό επέστρεψε στο σπίτι του, όμως είναι αδικαιολόγητη η συμπεριφορά του αστυνομικού, ο οποίος είπε ότι το έκανε γιατί είχε βάλει στοίχημα με συναδέλφους του ότι το μωρό που κοιτούσαν όλοι μαζί από μακριά, ήταν κούκλα.

Πλησίασε λοιπόν το ζευγάρι και για να πείσει τους συναδέλφους του, που συνέχιζαν να παρακολουθούν πως το μωρό ήταν κούκλα, το πέταξε στο πεζοδρόμιο.

Ο αστυνομικός παρέμεινε υπό κράτηση για 15 ημέρες αλλά δεν του επιβλήθηκε καμία άλλη τιμωρία και εξακολουθεί να εργάζεται στην υπηρεσία δημόσιας ασφάλειας του χωριού Λινζού της Κίνας. Κάτι που έχει εξαγριώσει την οικογένεια του μωρού, η οποία και ζητά να τιμωρηθεί. Κάτι που πρόκειται να γίνει άμεσα λόγω της δημόσιας κατακραυγής για το περιστατικό.


mothersblog

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση