GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηνυτήρια αναφορά κατά της ΔΕΗ από τον δήμο Σαντορίνης

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει το συντομότερο δυνατό ο Δήμος Θήρας, όπως δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Αναστάσιος Ζ...

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει το συντομότερο δυνατό ο Δήμος Θήρας, όπως δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Αναστάσιος Ζώρζος.
Αιτία για τη μηνυτήρια αναφορά αποτελεί η «ανατροπή» του «χρονοδιαγράμματος» που είχε δοθεί από τη ΔΕΗ στον Δήμο για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης του νησιού.
Το ενδεχόμενο προσφυγής κατά της ΔΕΗ εξετάζουν πάντως οι εστιάτορες του νησιού, όπως δήλωσε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρός τους, Βασίλης Ζαχαράκης.
Στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο εκτιμάται ότι βρίσκονται αυτή τη στιγμή πάνω από 120.000 τουρίστες. Οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης συνεχίζονται.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη ΔΕΗ, έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης των γεννητριών, που έφτασαν στο νησί από την Αθήνα, συνολικής ισχύος περίπου 9 ΜW.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη τέθηκαν σε λειτουργία επιπλέον πέντε μονάδες του σταθμού παραγωγής, με τη συνολική διαθέσιμη ισχύ του σταθμού να ανέρχεται σε 22 MW.
H κάλυψη των αναγκών της νήσου εκτιμάται σε 31 MW, κατά την περίοδο αιχμής.

2 σχόλια

  1. ΣΩΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΗΣΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΝΕΙ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑ.ΠΑΕΙ Η ΔΕΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ .Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΦΑΞΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΔΑΡΜΕΝΟ .ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
    ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ [ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O TΣΙΤΟΤΑΡΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ
    ΠΟΣΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ.ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΣ
    ΑΝΑΛΟΓΩΣ ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ .ΦΕΚ 96 Δ 2004
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΩΣ ΠΟΡΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΙΤΟΤΑΡΖΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΗΜΑΡΑΙΟΙ
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ.ΑΝΑΨΟΚΚΟΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ 902 ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟ 1992 ΓΙΑ 1 ΔΙΣ 700 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση