GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Της έκανε πρόταση γάμου με ορχήστρα -Αρπαξε το γιουκαλίλι και του το έσπασε στο κεφάλι [βίντεο]

Ο νεαρός Ινδός αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, στη μέση ενός Mall στο Ντουμπάι. Κάλεσε την ορχήστρα, γονάτισε μπροστά τ...


Ο νεαρός Ινδός αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, στη μέση ενός Mall στο Ντουμπάι. Κάλεσε την ορχήστρα, γονάτισε μπροστά της και της ζήτησε αιώνια αφοσίωση.
Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί τριγύρω γεμάτος συγκίνηση για να παρακολουθήσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή του Ινδού. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ειδυλλιακή.
Παίρνοντας το μικρόφωνο στα χέρια, είπε στην αγαπημένη του: «Έχω ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι. Εδώ συναντηθήκαμε πριν από τρις μήνες», είπε. «Είσαι η αγάπη μου, τα πάντα για μένα και μόνο εσύ μπορείς να με κάνεις χαρούμενο».
Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει και απαγγέλθηκε σε μορφή ποιήματος. Και τότε, η νύφη άρπαξε ένα γιουκαλίλι από την ορχήστρα και χτύπησε τον νεαρό στο κεφάλι.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση