GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί οι Ευρωπαίοι και όλος ο κόσμος μισεί τους Έλληνες - Μια Ελβετίδα το εξηγεί στο βιβλίο της με τίτλο "Σκυλάνθρωποι"

Στο γιατί μας συμπεριφέρονται άσχημα οι Ευρωπαίοι και γενικά οι ξένοι θέλησε να απαντήσει μια Ελβετίδα παραθέτοντας τη δική της αφήγηση σ...

Στο γιατί μας συμπεριφέρονται άσχημα οι Ευρωπαίοι και γενικά οι ξένοι θέλησε να απαντήσει μια Ελβετίδα παραθέτοντας τη δική της αφήγηση στο υβριστικό βιβλίο "Σκυλάνθρωποι".
Η Ελβετίδα που θεωρεί τη φυλή των Ελλήνων κυριολεκτικά αφόρητη γι αυτό και τη μισεί δικαιολογεί το μένος λέγοντας πως στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε ψυχικά καταπιεσμένη:
"Οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να...
Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ!
http://press4dogs.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8543.html

6 σχόλια

  1. OTI ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ
    ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΟΙΡΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΕΧΝΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ .ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΕΕ .ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ 80.000
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ 8.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ .ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΞΑΣΠΡΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΩΣ ΔΙΕΘΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΕΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξης του ο δυτικοευρωπαικός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια ,διότι οτιδήποτε και αν δημιουργούσαν , φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στην σύγκριση του με το Ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο και καρικατούρα.
    Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάσει εναντίον των Ελλήνων εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που έχει το νεύρο και το σθένος να ονομάζει βαρβαρικό ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφος του….
    Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς του ,δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια το φθόνου της ύβρεως του μίσους έχουν αποδειχτεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
    Έτσι οι άνθρωποι συνεχίζουν να νοιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Ελληνες, βέβαια, που και που, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραια την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΝΙΟΧΟΙ κάθε επερχομένου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται στέλνοντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΗΔΗΜΑ»
    ΝΙΤΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ΜΑς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kat arhin sygnomi gia tous latinikous haraktires. koimaste oloi, ki as nomizete oti molis xipnisate. ti katantia einai ayti? to keimeno afto exei dimosiethei epaneleimenos afti tin periodo tis "mnimoniadas". kai gia opoion den einai entelos ilithios, einai fanero kai katanoito, oti prokeitai gia enan ymno sto pneyma ton arhaion ellinon, kai TIPOTA ALLO. oute misos oute thavmasmos gia mas tous simerinous ellines. na synelthoume kapoia stigmi mipos arhisoume na diorthonoume monoi mas ta dika mas kakos keimena, an kai fovamai oti mono pros ta ekei den pame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω θα ηθελα να αναφερθω για τον ραδιοφωνικο σταθμο της Αργολιδας που αναμεταδιδει αγωνες ποδοσφαιρου.
    Δεν ξερω ποιο ειναι το ονομα του αλλα εκεινο που ξερω ειναι οτι δεν υπαρχει ιχνος σεβασμου προς τους ακροατες.
    Στον αγωνα Παοκ-Σαλκε και ενω το σκορ 2 λεπτα πριν τη ληξη του ηταν 2-2 διεκοψε την αναμεταδοση για να βαλει διαφιμησεις και οταν επανηλθε το σκορ ηταν ηδη 3-3.Σημερα στον αγωνα αλκμαρ-Ατρομητου και ενω το σκορ ηταν 0-2 και ειμασταν με τα νευρα στο κοκκινο απο την αγωνια ακουγοντας απο την εκφωνητη να χανει ο Ατρομητος την μια ευκαιρια μετα την αλλη,ο εν λογω σταθμος εκανε ξανα το αυτονοητο!!!! 2 λεπτα πριν την ληξη διεκοψε την αναμεταδοση βαζοντας διαφιμησεις και γραφοντας στα παλαιοτερα των υποδηματων τους οσους ακουγαν την ραδιοφωνικη μεταδοση.
    Το ξερω οτι τον αγωνα τον "παιρνουν"απο ραδιοφωνο της Αθηνας το οποιο δεν φταιει σε τιποτα αν στον Αργολικο ραδιοφωνικο σταθμο υπαρχουν πεντε-εξι πονηροι που νομιζουν οτι οι διαφιμησεις στην εν λογω συγκεκριμενη στιγμη θα εχουν μεγαλυτερη αποδοση.
    Δεν καταλαβαινουν οτι και μονο απο αντιδραση γινονται οι πλεον μισητες?

    ενας αγανακτισμενος Ναυπλιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re zoa!!!!an einai dunaton,,,to vivlio den einai tis elvetidas,einai toy Kuriakoy diakogianni,imarton,psakste prota kai meta sxoliaste,,,,zoa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση