GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασυνείδητοι έριξαν φόλες στη Χαλκιδική

Τις προσπάθειές της για την προστασία των αδέσποτων, αλλά και των δεσποζόμενων ζώων, θα εντείνει η διοίκηση του...


Τις προσπάθειές της για την προστασία των αδέσποτων, αλλά και των δεσποζόμενων ζώων, θα εντείνει η διοίκηση του...
Δήμου Αριστοτέλη στη Χαλκιδική, σε συνεργασία με φιλοζωϊκές οργανώσεις, μετά τα τελευταία κρούσματα σκύλων που δηλητηριάστηκαν με χρήση φόλας.
Στην κεντρική πλατεία της Αρναίας εντοπίστηκαν σήμερα νεκρά ζώα, τα οποία θανατώθηκαν από ασυνείδητους με τη χρήση φόλας.
Η δημοτική αρχή Αριστοτέλη καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, «τις απάνθρωπες πράξεις δηλητηρίασης ζώων με χρήση φόλας και προειδοποιεί τους δράστες ότι οι πράξεις αυτές τιμωρούνται αυστηρά και παραδειγματικά».

2 σχόλια

  1. Αποτρόπαια πράξη και καταδικαστέα. Τώρα, όλοι θρηνούν! Τα καημένα τα ζώα κυκλοφορούσαν στην κεντρική πλατεία βρώμικα και απροστάτευτα εδώ και κάποιους μήνες. Κανένας δεν νοιάστηκε ότι ήταν εκτεθειμένα στις άγριες βουλές ασυνείδητων. Οι εκτελεστές, αλλά και οι υπεύθυνοι των τοπικών Αρχών που δεν μερίμνησαν προληπτικά να επέμβουν στη συγκέντρωση και προστασία των ζώων οφείλουν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις και παραλείψεις που συντελέστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποτρόπαια πράξη και καταδικαστέα. Τώρα, όλοι θρηνούν! Τα καημένα τα ζώα κυκλοφορούσαν στην κεντρική πλατεία βρώμικα και απροστάτευτα εδώ και κάποιους μήνες. Κανένας δεν νοιάστηκε ότι ήταν εκτεθειμένα στις άγριες βουλές ασυνείδητων. Οι εκτελεστές, αλλά και οι υπεύθυνοι των τοπικών Αρχών που δεν μερίμνησαν προληπτικά να επέμβουν στη συγκέντρωση και προστασία των ζώων οφείλουν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις και παραλείψεις που συντελέστηκαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση