GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κιμ Καρντάσιαν: Ιδού η πρώτη φωτογραφία της κόρης της!

Δύο μήνες μετά τη γέννηση της, η μικρή Νόρθ (North) κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Στην εκπομπή της γιαγιάς -αν και όχι ακριβ...


Δύο μήνες μετά τη γέννηση της, η μικρή Νόρθ (North) κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Στην εκπομπή της γιαγιάς -αν και όχι ακριβώς live.
O Κάνιε Γουεστ (Kanye West) παρουσίασε τελικά φωτογραφία της κορούλας του στην εκπομπή της πεθεράς Κρις Τζένερ (Kris Jenner) όπου πήγε καλεσμένος, καμαρώνοντας μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Ιδού η γλυκιά Νορθ (North) η οποία φαίνεται γεννημένη σταρ, έτσι όπως κοιτάζει κατάματα τον φακό.
Στην ίδια εκπομπή, ο 36χρονος ράπερ είχε εξομολογηθεί και την καψούρα του για τη μητέρα του παιδιού του τονίζοντας ότι: ''Δε με νοιάζει τι λένε! Την αγαπώ αυτή τη γυναίκα! Κάποιοι λένε πώς μπορώ να ζω με τους παπαράτσι δίπλα μου αφού όλοι ξέρουν πως δεν μου αρέσουν. Γιατί αποφάσισα να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο; Γιατί την αγαπώ και αξίζει να είμαστε μαζί. Η Κιμ έφερε τη χαρά στη ζωή μου και έφερε στον κόσμο έναν άνθρωπο που είναι μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο''.
Αυτός είναι έρωτας!
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση