GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέρκελ πήρε τα βουνά...

Αφού παραχώρησε την εφ'όλης της ύλης, καλοκαιρινή συνέντευξη Τύπου και πήγε στην όπερα με τον σύζυγό της, η "σιδηρά' κυρία τ...

Αφού παραχώρησε την εφ'όλης της ύλης, καλοκαιρινή συνέντευξη Τύπου και πήγε στην όπερα με τον σύζυγό της, η "σιδηρά' κυρία της Γερμανίας εξαφανίστηκε για διακοπές.
Η Γερμανίδα καγκελάριος δεν επέλεξε τις ελληνικές παραλίες αλλά αντιθέτως, διάλεξε για άλλη μία χρονιά να βρεθεί στην Ιταλία για την καλοκαιρινή της απόδραση.
Αυτή τη φορά ο φακός την έπιασε να εξερευνά τις ιταλικές Άλπεις σε ένα από τα σπάνια στιγμιότυπα της προσωπικής της ζωής που βγαίνουν στη δημοσιότητα, μακριά από τις προεκλογικές της ανησυχίες.
H Άνγκελα Μέρκελ με τον σύζυγό της, Γιόαχιμ Ζάουερ, πήγαν στο βόρειο Τιρολό και ανέβηκαν στις Άλπεις για να βρουν την ηρεμία που τους έχει λείψει από το Βερολίνο.
Και οι δυο τους φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό φωτογραφήθηκαν από το φακό του Reuters.
Σημειώνεται ότι σε λιγότερο από δύο μήνες, η Γερμανία θα έχει αναδείξει νέα Βουλή και το βασικότερο στοίχημα της Μέρκελ, η δημοτικότητα της οποίας παραμένει στην κορυφή, είναι να γίνει τρίτη φορά καγκελάριος με τους συμμάχους που επιθυμεί - ο μικρότερος εταίρος της κυβέρνησής της, το FDP, κινδυνεύει να μείνει εκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση