GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Συρία δεν είναι μόνη της!...

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας http://www.nikosklitsikas.gr/ Η Συρία δεν είναι μόνη της! Αυτή τη φορά θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως...

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://www.nikosklitsikas.gr/

Η Συρία δεν είναι μόνη της! Αυτή τη φορά θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως για τους γιάνκηδες και τα τσιράκια τους! Η Ελλάδα διάλεξε...
στρατόπεδο: την Αλ Κάιντα και υπηρέτης των ιμπεριαλιστών!
Αυτή τη φορά οι ιμπεριαλιστές δεν βρίσκουν έναν λαό μόνο του! Η Συρία έχει στο πλευρό της τους Ελεύθερους Ανθρώπους όλης της γης, παρά το χυδαίο πόλεμο προπαγάνδας από ΜΜΕ, δημοσιογράφους, αλλά και τα «παιδιά του Σόρος» που σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες φόρεσαν τον φερετζέ: «Ούτε με το ΝΑΤΟ, ούτε με τον Άσσαντ ή Ναι στη δημοκρατία όχι στις εξωτερικές επεμβάσεις»!
Το Ιράν απέρριψε τα «δώρα» των ΗΠΑ (λήξη του εμπάργκο, καμία ενόχληση στο πυρηνικό του πρόγραμμα) κι είναι έτοιμο να μπει στη μάχη: οι σιωνιστές κι όσοι στρατεύονται με τους φονιάδες των λαών… θα ζήσουν την Αποκάλυψη!
Η Χεζμπολλά είναι έτοιμη να μπει στη μάχη και γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό οι ισραηλινοί, από την ήττα τους το 2006!
Το Ιράκ κι η Αίγυπτος δεν παραχωρούν εναέριο και θαλάσσιο εθνικό τους χώρο (ούτε το Σουέζ) για πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας. Ακόμη κι η ΝΑΤΟϊκή Ιταλία με τις αμερικάνικες βάσεις κλειδιά (Σιγκονέλα-Σικελία, στρατηγείο Νάπολης) δεν παραχωρεί δικαιώματα χρήσης για πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας χωρίς έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Η Ρωσία και η Κίνα δεν συμφωνούν και δεν νομιμοποιούν απόφαση του ΟΗΕ μέσω του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Η Κούβα, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας -ήδη έστειλε στη Συρία στρατιωτικούς συμβούλους-, η Βενεζουέλα… οι αδέσποτες χώρες της Λατινικής Αμερικής είναι στο πλευρό της Συρίας.
Μόνον η Τουρκία του Ερντογάν κι η δωσίλογη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (χωρίς καν σύγκλιση της βουλής) παραχωρούν δουλικά εναέριο κι θαλάσσιο κυριαρχικό χώρο, βάσεις… όλες τις διευκολύνσεις για τις δολοφονικές πολεμικές επιχειρήσεις. Από κοντά η Αγγλία με τις κατοχικές της βάσεις στη μαρτυρική Κύπρο.
Ο ηρωικός στρατός της Αραβικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Συρίας θα προστατεύσει τη δοξασμένη συριακή γη μέχρι τέλους. Μάλιστα δημιουργήθηκε κίνημα πιλότων καμικάζι με εκατοντάδες αιτήσεις πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας της Συρίας, που ζητούν την άδεια -στα πρότυπα των ιαπώνων του Β’ παγκοσμίου πολέμου- να πέσουν με τα αεροπλάνα τους στα πλοία των επιτιθέμενων.
Τώρα θα καταλάβουν πολύ καλά οι γιάνκηδες κι οι σιωνιστές σύμμαχοί τους, η Γαλλία, η Αγγλία, η Τουρκία, η Ελλάδα κι όσοι στρατευτούν σ’ αυτό τον δολοφονικό πόλεμο στο πλευρό των φονιάδων των λαών θα καταλάβουν ότι τα χρήματα και τα όπλα δεν μπορούν να νικήσουν το αίμα όσων πατριωτών αγωνίζονται για τη γη τους, το αίμα Ελευθέρων κι Αδέσποτων Λαών!
Γι’ αυτό ο λαός χωρίς ιστορία (ΗΠΑ) ας ετοιμάζει τα φέρετρα για τους στρατιώτες του και τους συμμάχους του κι ας ρίξει μια ματιά πίσω του: η Κορέα και το Βιετνάμ δεν θα είναι πλέον μια παλιά, κακή ανάμνηση, αλλά μια τραγική, επώδυνη πραγματικότητα.
YANKEES GO HOME!
Σχετικό: H προληπτική δαιμονοποίηση της Συρίας… ανοίγει τις πύλες της κόλασης στη γειτονιά μας

11 σχόλια

  1. Μπράβο ρε μάγκα που τολμάς επώνυμα και τους τα χώνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://youtu.be/PXwS4_E3OQE

    http://youtu.be/VGOAmM1rN8s

    http://youtu.be/L6B8wq1VXN0

    Για δείτε πότε γράφει ο σέρβερ του YouTube, ότι δημοσιεύθηκαν τα βίντεο !
    Στις 20 Αυγούστου . Ενώ οι τίτλοι και των τριών βίντεο , γράφουν ότι το γεγονός έλαβε χώρα στις 21 Αυγούστου . Μια μέρα πριν. Μάλλον τα είχανε έτοιμα τα βίντεο . Προβοκάτσια μυρίζει η υπόθεση .
    διαφορά ώρας ανάμεσα σε Δαμασκό και Αθήνα = Ανύπαρκτη http://el.thetimenow.com/syria/damascus

    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CE%BF%CE%BC%CF%82-%E2%80%93%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρέπει κάποιος να είναι μακάκας αν πιστεύει ότι δεν είναι προβοκάτσια τα δήθεν χημικά του ΑΣΑΝΤ. Αλλά και τα λαμόγια του αμερικάνικου συριζα παίζουν το σύνθημα Σόρος «Ούτε με το ΝΑΤΟ, ούτε με τον Άσσαντ ή Ναι στη δημοκρατία όχι στις εξωτερικές επεμβάσεις». Τώρα είσαι με το λαό της Συρίας και τον ασαντ εναντίον του ιμπεριαλισμού ή υπέρ της φονικής επέμβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. COME SEMPRE NIKOLA
    E' FORTISSIMO E PATRIOTA.
    MA DIMI UN PUO' NIKOLA...
    QEI COMPAGNI SUPER-RIVOLUZIONARI
    AASPE,PPSP,KNE E CAZZATE VBARIE..
    CHE FINE HANNO FATTO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν βλεπετε τους εκατονταδες νεκρους απο την χρηση χημικων?
    Τα μικρα παιδια δεν τα βλεπετε ξαπλωμενα νεκρα στο πατωμα?
    Αντε στα τσακιδια και εσεις και ο αιμοσταγης προεδρος σας.
    Αν ηταν τα παιδια σας τι θα λεγατε ρε
    καθικια?
    Καλα κανουν οι ΗΠΑ και πανε να τους τσακισουν ολους τους αδιστακτους εγκληματιες με πρωτον το προεδρο της Ασαντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη, το πιο πάνω σχόλιο γράφτηκε για τον/την @ 1:59:00 Μ.Μ. και όχι για τον/την @ 1:09:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SIGA RE FILE ELLINAKIA THA SKISOUME TOIS DANTELES MAS, ANTE GAMISOU TSIRAKI KOUMOUNA TOU KERATA KOLOELLINAKIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όταν παρατηρήσετε καμιά "ασυνήθιστη" εκκένωση τουριστών από την Κρήτη κυρίως και την Κύπρο, να περιμένετε το μπαμ.
    Το "διαπραγματεύτηκε σκληρά" το Αντωνάκη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά, αν δεν σου κάνουμε εμείς τα ELLINAKIA, τότε πάρε το από το VVC και την Κάρλα Ντελ Πόντε : http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-22424188

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αλλού κοιτάτε!!
    θα γίνει το μπαμ και ξαφνικά κάτι από το Ιράν θα πλήξει τάχα μου το Ισραήλ!(όπως τα χημικά που έπεσαν στην Συρία)
    Και με τέτοια ετοιμότητα που δεν την χωράει ο νους του ανθρώπου θα ανταπαντήσουν οι σύμμαχοι και θα καταστρέψουν το πυρηνικό πρόγραμμα του.Κάπου στον Ινδικό είναι και περιμένουν και όλοι κοιτάνε στην Μεσόγειο.
    Γι αυτό και η αναγγελία των 3 ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση