GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σκοτάδι η Σαντορίνη!

Μάχη δίνουν οι τεχνικοί της εταιρείας για να αποκατασταθεί το συντομότερο η ζημιά Μετά τα μεσάνυχτα η αποκατάσταση των ζημιών. Χωρίς ρεύμ...

Μάχη δίνουν οι τεχνικοί της εταιρείας για να αποκατασταθεί το συντομότερο η ζημιά Μετά τα μεσάνυχτα η αποκατάσταση των ζημιών.
Χωρίς ρεύμα έχει μείνει από το μεσημέρι η Σαντορίνη, εξαιτίας μιας έκρηξης που σημειώθηκε στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην περιοχή του Μονόλιθου, η οποία προκάλεσε… ολικό μπλακ άουτ.
Οι υπεύθυνοι και οι τεχνικοί της ΔΕΗ δίνουν μάχη με το χρόνο, ώστε η ζημιά να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό και να επανέλθει η κανονική ροή ηλεκτροδότησης σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να καταφτάσει στο νησί πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, που θα μεταφέρει γεννήτριες και προσωπικό, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Έως τότε, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Θήρας, Νίκος Ζώρζος, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», από το απόγευμα θα υπάρξει εκ περιτροπής παροχή ρεύματος ανά περιοχή, ώστε να περιοριστεί το πρόβλημα.
Διευκρινίζεται πάντως ότι από τη διακοπή δεν επηρεάστηκε το αεροδρόμιο της Σαντορίνης, καθώς διαθέτει δικές του γεννήτριες ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση