GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περαντζάδα στα... ψυχιατρεία έκανε η Ζέττα Μακρή

Ξαφνική...

Ξαφνική... επίσκεψη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο» πραγματοποίησε σήμερα η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή.

Η κ. Μακρή συνομίλησε με τους εργαζομένους και τα στελέχη των νοσοκομείων και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη αποτελεί την αρχή ενός διαλόγου που θα συνεχιστεί στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης, όπως δήλωσε η υφυπουργός και διαβεβαίωσε ότι το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ευρωπαίου επιτρόπου Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης Λάζλο Άντορ (Laszlo Andor) και του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου για την προώθηση της μεταρρύθμισης του τομέα της ψυχικής υγείας, θα τηρηθεί.

Η υφυπουργός Υγείας, κάλεσε τα στελέχη του νοσοκομείου να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα.

Προς αυτή την κατεύθυνση προγραμματίζεται συνάντηση εργασίας, για τη Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στο υπουργείο Υγείας με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και τους διοικητές των τριών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων Αθήνας- Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση