GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επτάχρονος Αυστραλός σώθηκε χάρη σε καγκουρό

Χάρη στη φιλική, σχεδόν μητρική φροντίδα ενός καγκουρό επέζησε 7χρονος Αυστραλός που χάθηκε σε πυκνό δάσος της πατρίδας του, αφού πρώτα α...



Χάρη στη φιλική, σχεδόν μητρική φροντίδα ενός καγκουρό επέζησε 7χρονος Αυστραλός που χάθηκε σε πυκνό δάσος της πατρίδας του, αφού πρώτα απομακρύνθηκε από το σημείο του οικογενειακού πικνίκ.

Ο Σάιμον Κρούγκερ, 7 ετών, βρισκόταν με την οικογένεια του στο εθνικό πάρκο Deep Creep, μια τεράστια προστατευόμενη έκταση 45 τετραγωνικών χιλιομέτρων νότια της Αδελαΐδας, όταν απομακρύνθηκε με καλό σκοπό: ήθελε να μαζέψει λουλούδια για τη μητέρα του. Έχασε όμως το δρόμο για το γυρισμό και η νύχτα τον βρήκε να περιπλανάται ακόμα στο δάσος, ενώ οι γονείς του ανήσυχοι είχαν ειδοποιήσει τις Αρχές. Τον αναζητούσαν για ώρες με την βοήθεια δύο ελικοπτέρων που περιπολούσαν την περιοχή από αέρος και μιας ομάδας σαράντα πεζών ατόμων. Είχε περάσει σχεδόν ένα 24ωρο αγνοούμενος προτού το ένα ελικόπτερο τον εντοπίσει.

Για καλή του τύχη, ο μικρός συνάντησε ένα καγκουρό το οποίο του κράτησε συντροφιά όλη την κρύα νύχτα ξαπλώνοντας ακριβώς δίπλα του. Παράλληλα τον διατήρησε ζεστό μια και ο ρουχισμός του παιδιού ήταν εξαιρετικά ελαφρύς για να τον προφυλάξει.

Ο Σάιμον επέστρεψε σώος και αβλαβής στην οικογένεια του έχοντας αποκομίσει από την περιπλάνηση του στο δάσος μερικά μικροτραύματα. Οι γονείς του μικρού χαρακτήρισαν θαύμα την απρόσμενα φιλική συμπεριφορά του καγκουρό.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση